Angry Birds ke stažení na Bada OS pro Samsung Wave III

2

Angry Birds, nejpopulárnější hra mobilní historie i součinnosti konečně míří také k majitelům chytrých telefonů s operačním systémem Bada OS od Samsungu.

Tip: přečtěte si také článek - Vánoční Angry Birds Seasons jsou tu, stahujte! (video)

Společnost Rovio již Angry Birds uvedla na drtivou většinu možných platforem. Tuto úspěšnou hru si tak dnes můžete stáhnout ve verzi pro počítače s Windows a Mac OS X, a pro smartphony se systémy Apple iOS, Google Android, HP WebOS, Symbian, Nokia S40 a BlackBerry OS. Do této početné rodiny můžeme nyní zařadit také stále rozšířenější platformu Bada OS, kterou používají smartphony jihokorejského výrobce Samsung.

Samsung Wave III právě v naší redakci podrobujeme pilnému testování
Čtěte - Testujeme Samsung Wave III s OS Bada 2.0: ptejte se nás

Samsung se studiem Rovio prozatím Angry Birds uvolnili pouze pro nejnovější model s Badou, Samsung Wave III. Potěší, že oproti například iOS jsou Angry Birds ve verzi pro Badu ke stažení zcela zdarma. Stahovat lze skrze portál Samsung Apps, a to jak v jeho mobilní, tak i desktopové verzi. Další zařízení se systémem Bada by se Angry Birds měli dočkat v nejbližší době. Stáhli jste si Angry Birds na svůj Samsung Wave III? Podělte se s námi o zkušenosti s oblíbenou hrou v diskuzi pod článkem.

Zdroje: blog.gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jurda
Prosím, nevíte kdy to bude i pro ostatní telefony s badou? konkrétně pro S8500? Přítelkyně by měla hroznou radost :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze