Android O by mohl být vypuštěn už příští týden. Jaký bude mít finální název?

9
Android O by mohl být vypuštěn už příští týden. Jaký bude mít finální název?
  • Nové generace operačního systému Android bychom se mohli dočkat už za týden
  • V případě názvu se aktuálně spekuluje o označení Oatmeal cookies

Na dveře mobilního světa klepou nejen nové telefony, ale také nová generace operačního systému od Googlu, kterou známe pod označením Android O nebo Android 8.0. Na počátku minulého týdne bylo Googlem vydáno Developer Preview 4, které se již velmi přibližuje finální verzi. Pokud nedojde k nalezení nějaké závažné chyby, mohli bychom se dočkat velmi brzkého finálního vydání. Spekuluje se, že by vše mohlo proběhnout již během příštího týdne.

Tím by Google minimálně překvapil a zrychlil vydávání aktualizací, neboť loňský Android Nougat se představil až 22. srpna. Dřívější termín odhalení Androidu O by mohl mít teoreticky oporu i v novém telefonu. Očekávaná Nokia 8 má totiž Android O nabídnout a její představení proběhne za necelé dva týdny. Nezodpovězenou otázkou zůstává také název nové verze systému. Není žádným tajemstvím, že každá verze nese jméno po nějaké sladkosti. V případě Androidu 8.0 se spekuluje nad označením Oatmeal cookies. Jde o sušenky z ovesných vloček.

Android O – developer preview

Zdroj: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
To je sice hrozně hezké,že již příští Týden vydá Google Android 8,nabízí se pouze podstatná otázka a tou je:Jak dlouho na něj budeme čekat My-uživatelé?Osobně nikam nespěchám,jde mi pouze o přístup-Sony se o své přístroje stará příkladně a jak se k tomu postaví ostatní-Samsung a spol?To jsem opravdu zvědav
K
Přesně tak,Samsung Galaxy A3 2017 od O2 nemá ani Nougat zatím.
haha
Android 8 Opruzenina
Milan
Android Omega

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze