Android 7.0 Nougat je oficiálně tady, na Nexusy dorazí během týdnů

11

Zdá se, že Googlu šel vývoj systému tentokrát skutečně od ruky, jelikož jsme se již včera dočkali oficiálního vydání Androidu 7.0 Nougat. OTA aktualizace bude postupně přicházet v následujících týdnech na vybraná Nexus zařízení a samozřejmě budou k dispozici i factory images systému pro zkušenější uživatele, kterým se nechce čekat.

TIP! Android N Developer Preview v praxi: jak se s ním žije?

Android Nougat

Náš Nexus 5X běžící původně na Developer Preview již svou OTA aktualizaci obdržel včera večer. Nového Androidu by se měli dočkat všichni majitelé modelů Nexus 6, 5X, 6P, 9, Pixel C, Nexus Player a zařízení Android One v následujících týdnech. Pokud však nebudete chtít čekat, budou vypuštěny i factory images přímo na stránkách Googlu s podrobným návodem na flashnutí zařízení.

Android N (Developer Preview)

Zdroje: androidpolice.com, techradar.com

Diskuze ke článku
Michal
Na Nexus 5X již dorazil :)
Ivan Jarolím
Ivan Jarolím
Netrpělivě čekám s 6P
Tomas
Keby vlastnim Nexus, tesil by som sa na mutli window. Doze on the go znie tiez dobre, ale myslim, ze to bude mat velmi maly vplyv na vydrz baterie. A konecne sa Google zobudil a staci hornu listu stiahnut len raz, aby sa clovek dostal k rychlym nastaveniam. Bolo neskutocne otravne stahovajut ju na 2x. Inak dost sklamanie pre niekoho, kto split screen uz daaavno. Google len okopcil to co je uz roky v roznych inych nadstavbach standard a nazyva to novou verziou. Gratulujem...
Emil “LSPP Prostějov” Kalabus
No a teď nastane prznění androidu výrobci. Telefon bude obohacen o cool design, spoustou neodinstalovatelného malwaru a spywaru. Ve spojení s nevyměnitelnou baterií jde o převážně čínské zboží velmi krátkodobé spotřeby.
Zpočátku jsem byl rád, že má Nokia konkurenci, teď by to chtělo vážnou konkurenci androidu. iOS se nedá počítat, ti vždycky šli svou cestou a ne každý chce dát za telefon kolem 20 tis. Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze