Google uvolnil Android 7.1.2 beta pro Pixely a některé Nexusy

12

Google nepřestává pracovat na vývoji svého zatím posledního Androidu Nougat. Na Pixel a Pixel XL, Pixel C a Nexus 5x + Nexus Player se nyní dostává nová aktualizace na Android 7.1.2 Beta. Pro Nexus 6P bude dostupná také, ale později. Jiné Nexusy však již mají smůlu a tuto aktualizaci nedostanou.

Android 7.0 Nougat

To je případ modelů Google Nexus 6 a Nexus 9, pro které je tak stabilní Android 7.1.1 oficiálně poslední verzí, kterou dostanou. Google přitom již dříve potvrdil, že pro oba telefony nepřijdou po říjnu 2016 žádné velké aktualizace. Po téměř celý další rok by však měly dostávat alespoň bezpečnostní záplaty.

TIP: Android 7.0 Nougat: co v něm je a není?

Nová aktualizace 7.1.2 beta přitom nepřináší nové zásadní funkce, ale pouze některá vylepšení, řadu oprav a optimalizací. Pro podporovaná zařízení je nová beta dostupná skrz beta program. Finální aktualizace Android 7.1.2 pak bude vydána během několika měsíců.

Zdroje: fonearena.com, android-developers.googleblog.com

Diskuze ke článku
Edy
Vidim ze se google o zarizeni se svym systemem stara. Hehe. Kdepak. V tomhle google Appla nikdy nedozene.
DeX.DC
Prichazi 7.1.2 a kdy konecne prijde 7.0 na S7 v CR?? To ze ji ma O2 je super, ale co ostatni?
marastudna
Volal jsem na podporu Samsung a ani zde nejsou schopni říci.kdy bude Android 7 uvolněn pro S7-Edge z volného prodeje-to je k smíchu.Jde o podstatu v tom,že udělají humbuk-Sláva-Je Nový Android k dispozici a pak jen pro Firemní zákazníky O2?Tak mohli rovnou říct-uvolníme ho až v unoru-třeba a takový divadlo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze