Android 7.0 Nougat by na první Nexusy mohl dorazit již v pondělí

Očekávaný sedmičkový Android by již během pár dní mohl vtrhnout na první zařízení. Kanadský operátor totiž prozradil, že by aktualizace na nejnovější Nexusy měla dorazit již v pondělí 22. srpna.

Android Nougat

Nejnovější operační systém od Googlu, Android 7.0 Nougat, byl světu oficiálně potvrzen koncem června. Později bylo rovněž prozrazeno, že k vypuštění finální verze dojde někdy během třetího čtvrtletí roku 2016. Konkrétnější informace nyní dorazily skrze kanadského operátora Telus. Ten má na svých stránkách přehled nejbližších aktualizací pro modely, které má v nabídce.

TIP! Podívejte se na Pixel (Nexus) Sailfish ze všech stran (4× aktualizováno)

Android 7.0 Nougat

V seznamu figurují také stále nejnovější Nexusy 6P a 5X, které byly představeny v loňském roce. Právě tyto dva modely by se měly dočkat Androidu 7.0 Nougat už v pondělí 22. srpna, čímž by se staly prvními zařízeními s touto verzí operačního systému Android. Operátor samozřejmě dodává, že termín nemusí být zcela finální. Je rovněž pravděpodobné, že aktualizace bude ze strany Googlu vypuštěna současně i pro další modely řady Nexus, jako tomu bylo i dříve.

Zdroje: forum.telus.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze