Víme, jaké Samsungy dostanou Android 7 Nougat. Je mezi nimi i váš?

40
Víme, jaké Samsungy dostanou Android 7 Nougat. Je mezi nimi i váš?
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Jihokorejský Samsung aktualizuje hned několik smartphonů a tabletů na Android 7
  • Dočkají se například řady Galaxy S, A i J
  • Aktualizační plán nám poskytlo přímo české zastoupení společnosti

Aktualizace telefonů na novější verzi operačního systému Android je vděčné téma, které se s železnou pravidelností opakuje každý rok. Uživatelé pak výrobce dělí na ty s příkladnou, nějakou či žalostnou podporou. Vynesení rozsudku necháme samozřejmě na vás, jen vám k němu dopomůžeme seznamem telefonů Samsung, kterých se aktualizace na Android 7 týkala či bude týkat. Oslovili jsme přímo české zastoupení, které nám poslalo aktualizační plán svých chytrých telefonů a tabletů.

Které telefony Samsung dostanou Android 7.0 Nougat?

V prvé řadě je důležité říci, že Samsung své telefony aktualizoval nebo aktualizuje na Android ve verzi 7.0 Nougat. S verzí 7.1 se v tuto chvíli nepočítá a je možné, že ji jihokorejský výrobce nakonec přeskočí. Níže přinášíme seznam modelů, které mají aktualizaci potvrzenou. Pokud mezi nimi váš telefon nemůžete najít, s největší pravděpodobností se aktualizace nedočká. Vesměs půjde o telefony dva a více let staré. Poměrně praktickým vodítkem může být interní paměť telefonu. Pakliže váš Samsung disponuje 8 GB či méně, aktualizaci určitě neobdrží. Příkladem uveďme modely Galaxy J5 či Galaxy Xcover 3, které se již sedmičkového Androidu nedočkají.

Které telefony Samsung dostanou Android 7.0 Nougat?

Diskuze ke článku
Andrej
Že Samsung Galaxy A5 2016 obdržal android 7.0 Nougat... Mám ten mobil od Telekomu (T-mobilu) a do dnešného dňa ten android nemám :/ a tak isto ani na Galaxy A3 2016 ...
Filip
To, že váš telefon stále nemá android 7 není zapříčiněno samsungem, ale tím že máte telefon například od operátora a až ten uvolňuje aktualizace jak je mu libo, takže poděkujte jemu. Navíc si myslím, že nemá cenu nadávat na aktualizace u samsungu, vlastním galaxy S7 z volného trhu a každý měsíc mám pravidelné aktualizace zabezpečení, včetně android 7 Nougat. Samsung bych rozhodně označil jako dobrého dodavatele updatu.

Ps: jestli čekáte na android 7 nougat, tak se stejně třeba za pár týdnů dočkáte, bez těch pár funkcí navíc se rozhodně dá obejít
Paolous
Mam A5 2016 od ofiko O2 CZ a zatim teda mam stale 6.0.1, novou verzi mi to nenabízí.
Co mam pro to udělat?
All mobile
All mobile
Pokud to zpomalí běh systému tak jako u S6 edge a S7 edge tak bych ho raději nedostal.
Ale kdo to neřeší tak pár dobrých funkcí tam je.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze