Android 4.1 pro LG Optimus 4X HD? Možná již v tomto čtvrtletí

15

Jihokorejské LG je neblaze proslulé svým laxním přístupem k aktualizací svých mobilních telefonů. A tak například vlajková loď první poloviny roku 2012 stále běží na starším Androidu 4.0.

LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD patřil začátkem loňského roku ke špičkovým telefonům se čtyřjádrovým procesorem a velkým HD displejem. Při startu běžel na Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich, jako ostatní. Jenže zatímco vlajkové lodě od HTC či Samsungu se dočkali Androidu 4.1 Jelly Bean, Optimus 4X HD se musel stále spokojit se starší verzí. Nic navíc nenasvědčovalo tomu, že by se to mělo v dohledné době měnit.

Čtěte také: Recenze LG Optimus 4X HD – čtyři jádra stačí, drahoušku

Naděje nyní ale přeci jen svitla. Nejmenovaný zástupce LG odpovídal prostřednictvím e-mailu na dotaz týkající se Optimusu 4X HD, ve kterém se zmínil právě o aktualizaci na Android Jelly Bean. Přidal dokonce i bližší termín. Aktualizace by měla přijít během prvního čtvrtletí. Teoreticky tedy během února či března. Nejde ovšem zatím o vyloženě oficiální informaci. Až následující týdny ukáží, zda se majitelé Optimusu 4X HD mohou těšit na novější verzi systému Android.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Petr
S tim jak LG vyslovene dlabe na sve modely, tak s urcitosti prvni ctvrtleti, ale az pristiho roku :D
b@rsuk
Možná...určitě ale v tomto století se dočkáte, to je jisté :) Že já osel věřil kecům LG na ofiko FB stránkách, ale i jinde o zaručené aktualizaci některých modelů na ICS, už neveřím. Sw updaty tohoto výrobce co se týče mobilů jsou na bodu mrazu.
Treysand
Tyhle informace jsou už poměrně stare ... Určitě bude v prvním čtvrtletí a ještě ke všemu otevřou bootlader pro nahrávání alternativních romek... Jinak se už na serverech LG a betatesteri testují verzi jelly bean v18c a před tím byli ještě dvě Alpha verze v18a a v18b
Leon
neviete prosim niekto (popripadne aj z redakcie) pribliznu dostupnost Optimus G na CZ/SK ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze