Allegro Days přináší slevy až 40 %

Allegro Days přináší slevy až 40 %
Fotografie: Allegro

Elektronika, sportovní vybavení, ale i domácí a zahradní potřeby s výraznou slevou. Internetová nákupní platforma Allegro přichází s jarními Allegro Days. Oblíbená nákupní akce proběhne v týdnu od 8. do 14. dubna a nabídne slevy až 40 % napříč všemi kategoriemi zboží.

Slevová akce Allegro Days opět nabídne stovky zlevněných produktů z různých kategorií zboží. Výhodné nabídky na vás čekají v sekcích elektroniky, hraček, ale i módy, sportu nebo potřeb pro dům a zahradu. S výraznou slevou tak můžete zakoupit třeba výkonný tlakový čistič Kärcher s integrovaným vodním filtrem spolehlivě chránící čerpadlo před drobnými nečistotami.

Díky tomu, že Allegro sdružuje více než 150 tisíc nabídek od více než 30 tisíc obchodníků, a to včetně MALL a CZC, umožňuje vám nakoupit vše pohodlně na jednom místě. K objednávce navíc můžete využít i mobilní aplikaci Allegro a nakoupit tak v podstatě odkudkoliv. Vůbec poprvé se navíc slevová akce Allegro Days uskuteční na všech třech trzích, kde platforma funguje – tedy v Česku, Polsku a nově také na Slovensku.

Zákazníci, kteří jsou registrovaní v Allegro programu Smart!, mohou využít doručení zboží zdarma nebo jeho bezplatné vrácení. Program Smart! je dostupný za měsíční poplatek ve výši 59 Kč nebo zvýhodněný roční ve výši 299 Kč. Každý nákup je zabezpečen v programu Allegro Protect, který chrání nakupující před nepředvídatelnými okolnostmi po uskutečnění nákupu jako je chybějící, neúplná, nesprávná či poškozená objednávka.

Všechny nabídky v rámci Allegro Days jsou dostupné na hlavní stránce kampaně, jednotlivé produkty jsou zároveň označeny speciálním štítkem. Díky garanci férových slev máte navíc jistotu, že nakupujete opravdu výhodně – jejich výše je totiž vždy odvozena z nejnižší ceny daného zboží za posledních 30 dnů.