Alcatel 5 odhaluje svou podobu před premiérou, podívejte se

aktualizováno
10
Alcatel 5 odhaluje svou podobu před premiérou, podívejte se
  • Klíčovým modelem značky Alcatel by letos měla být Pětka
  • Nyní známe její stylový vzhled téměř bez rámečků
  • K představení dojde zřejmě na veletrhu MWC 2018

Aktualizováno 31. 1. 2018

Alcatel již ukázal první letošní vlaštovku v podobě smartphonu 3C, avšak v rukávu jich má ještě nespočet. Například o něco výše postavený Alcatel 5, který by měl spadat do střední třídy. Naznačují to informace o výbavě, kde by se měla objevit 3GB RAM, 32 GB interní paměti nebo Android 8.0 Oreo. Nově se můžeme podívat na černou variantu a dokonce také video. Cena tohoto telefonu se má pohybovat kolem 6 tisíc korun.

Alcatel 5

Původní informace z 8. 1. 2018

Novinky v letošním roce chystá také Alcatel. Jednou takovou má být i model 5, který by měl spadat do střední třídy. Známý únikář Evan Blass aktuálně zveřejnil jeho podobu a lze říci, že půjde o zajímavě vypadající zařízení. Za povšimnutí stojí minimální rámečky pod displejem a po jeho bocích. Naopak klasika pro potřebné věci se nachází nad displejem. Čtečka otisků prstů pak našla své místo na zadní straně. Displej bude poměrně velký, zdá se nad 5,5 palce. Současně má jít o širokoúhlý panel s poměrem stran 18:9.

Další spekulace hovoří o nasazení USB-C nebo baterii s kapacitou 3 000 mAh. Na čelní straně se objeví duální selfie fotoaparát, zatímco hlavní fotoaparát bude klasický. Podrobnější informace nejsou v tuto chvíli známé. Představení by mělo pravděpodobně proběhnout na veletrhu MWC 2018 koncem února.

Zdroj: androidauthority.com, twitter.com, winfuture.de

Diskuze ke článku
Jarin
Dobře ty!!!!!Tyhle neúplné příspěvky se nám nějak množí. Ale hlavně že nám redakce poradila sluchátka za “dobrý peníz”. Trochu se tam zamyslete!
marek
Podrobnější informace bohužel známé jsou. Displej má 5,7" 18:9, USB-C konektor + 3.5mm jack , 3000mAh baterie a na 99% i velice podprůměrný Mediatek MT 6750T. Stejný model lze na internetu najít pod názvem TCL A5. Po Idolu 4S a 4PRO je to jedna katastrofa za druhou. Alcatel se zřejmě bude soustředit njen na nejnižší třídu.
Xxx
Všechno je to jen a jen o kvalitě propagace. A Alcatel je v tom jednoznačně a dlouhodobě nejhorší. Tak bude zase prodávat levné mobily, pomalu půjde výš a výš, až zase bude mít top model, který si ale opět kvůli špatné propagaci nikdo nekoupí, tak začnou zase u levných mobilů a tak pořád dokola.
Pavel
UBOHOST

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze