Aktualizovaný iWork bude lépe spolupracovat s Microsoft Office

Apple spustil na našem trhu prodej iPadu Pro, který má ambice stát se pro mnohé hlavním pracovním nástrojem. To však s sebou nese výzvu v podobě kvalitního softwaru, který budou uživatelé používat. I proto Apple uvolnil aktualizaci pro svůj kancelářský balíček iWork.

TIP: Obrovský Apple iPad Pro se u nás prodává, cena startuje na 24 990 Kč

Před dvěma dny se u nás začal oficiálně prodávat iPad Pro, který má do jisté míry nahradit plnohodnotný počítač. Aby se toto Applu povedlo, je nutné nabídnout také kvalitní software. Proto Apple neváhal a uvolnil aktualizace balíčku iWork jak pro zařízení iOS, tak také pro operační systém Mac OS X.

Aktualizaci přináší opravu některých chyb a celkovou stabilitu. Dále zlepšuje kompatibilitu s kancelářským balíčkem od Microsoftu. Na zařízení se systémem iOS by už neměl nastat problém s otevřením souboru, kde je obsažen obrázek. Co všechno aktualizace přinášejí a opravují můžete zjistit na našich screenech.

Aktualizace je dostupná pro všechny uživatele, kteří již mají iWork nainstalován, zdarma. Pokud mezi ně nepatříte, tak si aplikace můžete zakoupit jak pro iOS, tak Mac OS X.

Stáhnout Keynote

App Store Mac App Store

Stáhnout Numbers

App Store Mac App Store

Stáhnout Pages

App Store Mac App Store

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze