Aktualizace Huawei Watch obsahuje slovenštinu i možnost přednastavit rychlou odpověď

Aktualizace Huawei Watch obsahuje slovenštinu i možnost přednastavit rychlou odpověď
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Instalační balíček má 348 MB a HarmonyOS aktualizuje na verzi 2.0.0.216
  • Aktualizace přináší i nové ciferníky či funkci AI Voice pro aplikaci časovače

Majitelé chytrých hodinek Huawei Watch 3 (Pro) dnes obdrželi aktualizaci s označením 2.0.0.216 (SP2C432E216R1P216) o velikosti 348 MB, která přinesla celou řadu vylepšení. Kromě nového sportovního režimu skákání přes švihadlo (měří počet přeskoků přes švihadlo, nejvyšší počet přeskoků v řadě, tepovou frekvenci a počet spálených kalorií) přibyla zejména praktická možnost přednastavení vlastních odpovědí. Mimo výběru předem nadefinovaných odpovědí od výrobce typu ano, ne, děkuji apod. (které se mimochodem dají vymazat, nechcete-li je v nabídce odpovědí), tak můžete vytvořit vaši vlastní rychlou odpověď, která bude připravena k okamžitému odeslání, jakmile obdržíte notifikaci, viz nedávná aktualizace přinášející možnost odpovídat na notifikace.

Tím však výčet novinek relativně vydatného updatu nekončí. Přibylo rovněž několik nových ciferníků pro režim ultradlouhé výdrže, ale také funkce „AI Voice“ pro aplikaci časovače. V neposlední řadě zaujme i podpora několika nových jazyků, mezi kterými najdeme slovenštinu či korejštinu, nebo nové ovládání hlasitosti médií. Nyní je rovněž možné pomocí dedikovaného tlačítka manuálně synchronizovat kontakty ze spárovaného telefonu.

Řada chytrých hodinek Huawei Watch 3 tak nejenže umí odpovídat na notifikace a umožňuje si vytvořit vlastní přednastavené rychlé odpovědi, ale rovněž získala podporu eSIM, a to u operátorů O2, Vodafone i T-Mobile. Z hodinek díky tomu můžete telefonovat, mít neustálé datové připojení, ale také možnost nouzového volání v případě detekce pádu.

Huawei Watch 3 Pro

Konstrukce48 × 49,6 × 14 mm, 63 g, odolnost: IP68
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.2, LTE, Wi-Fi, NFC
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze