Aktualizace Feature Pack 2 pro Nokia Belle znovu ke stažení

54

Nejnovější aktualizace pro telefony s operačním systémem Nokia Belle, jmenovitě pro Nokie 808 PureView, 701, 700 a 603, se na světe moc dlouho neohřála. Výrobce ji po pár hodinách stáhl ze svých serverů. Důvodem byl enormní počet problémů. Po týdnu však došlo k nápravě a přes program Nokie Suite ji je možné znovu stahovat.

Aktualizováno 10.10.2012 - aktualizace opět spuštěna

Přesně týden trvala Nokii náprava aktualizace Feature Pack 2 pro telefony s operačním systémem Nokia Belle, jmenovitě jde o modely 808 PureView, 701, 700 a 603. Původně byla aktualizace vydána už 2. října, jenže ani ne den poté ji Nokia stáhla kvůli četným stížnostem ze stran uživatelů. Nyní už by mělo být vše v pořádku a aktualizace je opět dostupná přes Nokia Suite.

Nainstalovali jste si již opravenou verzi? Podělte se s ostatními čtenáři o své zkušenosti v diskuzi pod článkem.

Původní informace z 3.10.2012

Psali jsme 2. října: Update Nokia Belle FP2 je k dispozici ke stažení. Co je nového?

Zatímco někteří uživatelé své telefony aktualizovali a vše jim funguje bezproblémově, je mnoho jiných, kterým aktualizace přinesla problémy. Systém je údajně velmi nestabilní a navíc jsou některé funkce chybové. Prozatím se ví o nefungující Wi-Fi, špatně optimalizované galerii a také aplikaci fotoaparátu, kde například chybí možnost přepnutí na přední kamerku a také tlačítko Konec. Není tedy možné aplikaci ukončit. Další uživatelé poukazují na nefungující aplikaci Nokia Music, Video editor a rovněž s odemykací obrazovkou, kdy není možné telefon odemknout stylem hardwarová klávesa a dotyk displeje, protože tlačítko na displeji chybí. Z hudebního přehrávače některým uživatelům zmizelo vylepšení Dolby. V tomto případě ale není jisté, zda to je součást aktualizace nebo další chyba. Chyb je tedy opravdu hodně a Nokii raději proces aktualizace pozastavila. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Zdroje: discussions.nokia.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Naecken
Minimálně dvě "chyby" chybami nejsou.
"také tlačítko Konec. Není tedy možné aplikaci ukončit." Prostředí fotoaparátu je převzaté z 808PW a tam rovněž tlačítko konec není. Je to grafická úprava prostředí a aplikace fotoaparátu lze také ukončit pomocí stisku červeného tlačítka.
"rovněž s odemykací obrazovkou, kdy není možné telefon odemknout stylem hardwarová klávesa a dotyk displeje" Však co by tam tlačítko pro odemknutí displeje dělalo, když se odemyká gestem Swipe.
Kolafa
Mam to stazeny a funguje to v pohode ......
koblih
Dotaz: co je to za telefon na výše uvedeném obrázku zcela vlevo? Vypadá to jako něco nepředstavdného, nebo staroučká 5250, která má sotva S60v5... :-/
Maca
Belle FP2 moc opraveny neni! Stale nefunguje spořič-hodiny u Nokie 808.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze