Akce Google I/O 2016 letos proběhne v květnu

Každoroční událost Google I/O proběhne také v letošním roce a opět bude určena především vývojářům a dalším technologickým nadšencům. Google dnes uveřejnil oficiální termín, kdy Google I/O 2016 proběhne.

Google logo 2015

Letos se pravidelně hojně sledovaná akce Google I/O uskuteční od 18. do 20. května 2016. Oznámil to na sociální síti přímo CEO Googlu, Sundar Pichai. Tentokrát bude akci hostit Google přímo ve svém sídle v Mountain View v Californii. Prozatím ještě není známé, na co se můžeme ze strany Googlu těšit. Stalo se však pravidlem, že na I/O je prezentován nástin nové verze operačního systému. Loni jsme tak byli svědky Androidu M. Letos bychom se proto mohli dostat opět o verzi dále.

Google I/O
Sundar Pichai na Google I/O

Lze předpokládat, že její označení bude prozatím Android N. O něm se již spekuluje, například v souvislosti s novinkou, která by na tablety přinesla možnost pracovat ve více oknech na jednom displeji. Celkově se však očekává spíše méně novinek a výsledné označení nové verze bude spíše Android 6.X než Android 7. Tradičně se lze těšit také na živý stream, který Google z akce pořádá.

Zdroje: plus.google.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze