Acer vylepšuje svůj hybridní notebook Aspire R7

S příchodem nových procesorů Intel Haswell začali výrobci představovat nová zařízení právě s těmito procesory. Acer na to však jde šalamounsky, svůj hybridní notebook Aspire R7 pouze osadil novými procesory a usnadnil si tak práci. Přeci jen ale něco navíc i přidal.

Kromě procesoru však Acer obměnil i displej, který nyní disponuje digitizérem N-Trig a použitou technologií je DuoSense, ovšem stylus nebude obsahem základního balení. Budete si jej muset dokoupit za 50 amerických dolarů, což je v přepočtu 1 200 Kč s DPH. Displej má samozřejmě rozlišení FullHD.

Dále byla zdvojnásobena kapacita pevného disku z 500GB na 1TB a nezapomnělo se ani na operační paměť, jejíž hodnota se zvadla z 6GB na 8GB. Drátová konektivita zůstala nezměněna, takže stále na počítači nalezneme HDMI, tři USB a slot na SD karty.

Těžko říci jakou cenovku dostane počítač u nás, ale po nedávném znehodnocení koruny ČNB bychom to neviděli příliš růžově. Ve spojených státech startuje cena na 900 dolarech, což je v přepočtu téměř 22 tisíc Kč s daní.

Zdroje: news.idg.no, microsoft-news.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze