Acer představí na IFA nový desetipalcový tablet Iconia A3-A20

Acer chystá novou generaci svého loňského modelu Iconia A3. Ten má stejný 10,1" IPS displej s rozlišením 1280 × 800 pixelů, ale nabídne výkonnější 1,3GHz čtyřjádrový MT8127A procesor a poběží na Androidu 4.4 KitKat. Dále nabídne pětimegapixelový zadní fotoaparát bez blesku a dvoumegapixelový přední fotoaparát.

Z dalších známých parametrů pak můžeme ještě zmínit tloušťku pouhých 8,9 mm a hmotnost 540 gramů. Iconia dostane stereo repreduktory s Dolby Digital Plus. Čtyřjádrovému procesoru bude sekundovat 1 GB RAM. Interní paměť bude mít kapacitu 16 GB nebo 32 GB, ale bude možné ji rozšířit i pomocí microSD karty. Po datové stránce je zde Wi-Fi 802.11 b/g/n a Bluetooth 4.0. O verzi s 3G nejsou žádné informace. Z dalších možností připojení je zde i microHDMI a microUSB s USB OTG. Ve výbavě pak nechybí ani GPS. Baterie má kapacitu 3 540 mAh.

Přestože Iconia A3-A20 nebyla ještě oficiálně představena, Acer tak pravděpodobně hodlá učinit právě na veletrhu IFA 2014 v Berlíně, tablet se již objevil na stránkách italské a španělské pobočky Aceru. Na letošním ročníku IFA 2014 nebude chybět ani naše redakce a přineseme vám z něj podrobné zpravodajství.

Zdroje: acer.it, aceronline.es, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze