Acer Allegro: chystá se Windows Phone 7 s nízkou cenovkou

2

Známý výrobce Acer, jehož tablet Iconia před nedávnem zavítal do naší redakce a zanechal v nás dobré dojmy, přichází s novinkou Allegro s operačním systémem Windows Phone 7 a nejnovější aktualizací Mango. Hned za začátku ale aspiruje na prodejní trhák. Výrobce totiž avizuje velmi nízkou prodejní cenu.

Acer Allegro

Výrobce Acer se v našich končinách teprve rozkoukává a s mobilními telefony či tablety na náš trh zatím vstupuje nesměle po špičkách. S tabletem Acer Iconia ale na náš trh vstoupil tou správnou nohou. Nový smartphone z dílen Aceru ponese inovovaný operační systém Windows Phone 7 o aktualizaci Mango. Novinka by měla dorazit na pulty prodejen ještě před vánočními svátky. Hardwarová výbava, jak je známo u Windows Phone, nebude nijak chudá a zaběhlé pravidlo se potvrzuje i u této novinky. Na přední straně nalezneme 3,6 palcový dotykový displej kapacitního typu s rozlišením WVGA 800 x 480 bodů. Nechybí podpora sítí 3G s nástavbami HSPA a dále pak bezdrátové sítě Wi-Fi.

Acer Iconia Tab A500
TIP: Recenze Acer Iconia Tab A500 32GB Wi-Fi – Tablet těžké váhy

Navigační možnosti obstará GPS modul. Rychlé a svižné reakce bude mít na starosti 1 GHz jedno jádrový procesor zřejmě s pamětí RAM kapacity 512 MB, to je ovšem zatím nepotvrzená informace. Na zadní straně se nachází fotoaparát s rozumným rozlišením 5 MPx. A teď to nejlepší nakonec, prodejní cena by měla činit v přepočtu 7 500 Kč s daní. Bude se jednat o oblíbený dárek pod vánoční stromeček s Windows Phone 7?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Dano
Osobne mam este hlboko v supliku zalozeny Acer N30 a stale funkcny.Takze keby prisla tato znacka s dobrou cenou kludne by som nad nou porozmyslal.Rozhodne sa mi zda lepsia ako LG.
Jerec
Ja mam jeste hluboko v supliku zalozenej Acer N50 ktery byl po pul roce pouzivani nepouzitelny - nahodne se hard resetoval. Opravy nepomahaly, penize se Acer zdrahal dat a skoncilo to spolu se zarukou.... Takze dekuji, ale ne :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze