7 her od Gameloftu pro Android se slevou ve valentýnské akci

8

Kdo si počká, ten se dočká. A občas se čekat skutečně vyplatí. Nyní si tak můžete stáhnout sedm her pro Android od Gameloftu za necelých dvacet korun. A nejde o žádné laciné kousky, v seznamu najdete The Dark Knight Rises nebo třeba Modern Combat 4: Zero Hour.

Gameloft sleva

Gameloft na to jde opět trochu jinak a nenabízí žádnou akci pro zamilované páry (jako to dělají všichni okolo). Naopak má speciální nabídku pro ty, kteří žádného partnera nemají a o Valentýna budou pravděpodobně sami. Sice nerozdává nic zadarmo, ale na sedm svých her v obchodě Google Play uvalil slevu v rozmezí 65 až 80 %, což rozhodně není zanedbatelné. Každou z her tak můžete stáhnout za necelých dvacet korun.

O slevě pro iOS bohužel nepadlo ani slovo a vypadá to, že Gameloft nic speciální neplánuje. Pokud se to změní, tak vám dáme vědět.

Zdroje: blog.gameloft.com

Diskuze ke článku
jirka
Jak to je když si hru v Google play stáhnu, když změním telefon, preinstaluju telefon, nebo hru smažu, můžu si ji pak znova stáhnout zdarma, nebo za ni musím znovu zaplatit?
tomas
Mohli by modern combat aj na wp zlacniet, 6,49 € je veľmi premrštená cena
Lukáš
Datum se ještě asi neví, ale už se povídalo i o konci minulého roku, tak by to už trvat snad nemělo. Čtyřku teď jedině ve slevě. Má vyjít i Brothers in Arms 3 :-)
l0lz
tintina bola dobra hra, skoda ze na WP nieje, by som si to rada zahral znova

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze