100 minut, 100 SMS a 10 GB dat za 499 Kč. To je nová nabídka T-Mobile pro studenty

6
100 minut, 100 SMS a 10 GB dat za 499 Kč. To je nová nabídka T-Mobile pro studenty
  • Nový tarif Student DATA v nabídce od 1. 9. 2018 jak pro nové, tak stávající zákazníky
  • Studentské tarify využívá v síti T-Mobile přes 100 000 zákazníků ve věku 6 – 26 let, plná třetina je pak součástí Magenta 1 rodiny
  • „Studenti“ patří dle operátora k největším „datařům“ – v průměru měsíčně spotřebují 2 GB dat

Studentské tarify patří v nabídce T-Mobile k těm nejoblíbenějším, v tuto chvíli je využívá téměř 123 tisíc zákazníků. Nový školní rok mohou mladí uživatelé zahájit se zbrusu novým tarifem Student DATA, určeným zákazníkům ve věku 6 až 26 let. Ten vedle 100 minut a 100 SMS zdarma obsahuje 10 GB dat, a to za cenu 499 Kč včetně DPH. Oproti svému předchůdci, tarifu Student (449 Kč), tak je dražší o 50 Kč, ale nabízí 4 GB dat navíc. Nový tarif si mohou pořídit jak noví, tak stávající zákazníci – a to jak ti, kteří již nějaký studentský tarif využívají (ti mohou přejít kdykoli během trvání své smlouvy), tak ti ostatní (ti mohou přejít z Twist karty či prodloužit smluvní poměr právě v tarifu Student DATA). Jedinou podmínkou pořízení je věk – zákazníkovi může být maximálně 26 let.

Mladí zákazníci využívající některý ze studentských tarifů (Student, S Námi pro mladé) patří podle dat operátora k opravdu aktivním: měsíčně protelefonují přibližně hodinu a půl čistého času, odešlou v průměru 5 až 6 SMS denně a využijí přibližně 2 GB dat. Třetina „Studentů“ je registrována pod nabídkou Magenta 1 a využívají sdílená data v rámci rodiny. Stávající tarify pro mladé nabízely maximálně 6 GB dat.

Tarif Student DATA lze od 1. 9. 2018 pořídit ve všech standardních prodejních kanálech. K pořízení tarifu je třeba předložit pouze doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny (operátor nevyžaduje ISIC kartu). U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte.

Více informací najdete od 1. září na www.t-mobile.cz/tarif-student.

Diskuze ke článku
loko
Nejmíň měsíc mi na hlavní stránce t-mobile naskakuje reklama na tarif "extra data", který má stejně podmínky a je pro všechny. Co na to říct...
Standys
V době neomezeného volání a SMS strašné. Vodafone nabízí to samé třeba pro studenty i s neomezenym voláním a SMS.... :)
Xwert Is
Xwert Is
Neviem ako je to u Vás ale u nás by som to označil za diskrimináciu.
Kokobango
Tohle mám za 300 a nejsem student.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze