ZTE Tania s Windows Phone 7.5 stihne Vánoce v Evropě

Nedávno představený zajímavý smartphone ZTE tania, který nabídne v premiéře u čínského výrobce doposud nevídaný OS Windows Phone 7.5 Mango by údajně měl stihnout vánoční trh v Evropě.

Čínský výrobce mobilních telefonů ZTE zažívá v poslední době nebývalý růst. Expanduje na většinu světových trhů, generuje zisky a dere se do první pětice světových výrobců. Před nedávnem ZTE oficiálně také vstoupilo na trh v České republice. Výrobce se soustředí hlavně na výrobu cenově dostupných a poslední dobou také čím dál více lépe vybavených smartphonů s operačním systémem Google Android. Výrobci to však nestačí, a proto představil také prvního zástupce s Windows Phone 7 s názvem ZTE Tania.

ZTE Tania - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také článek - ZTE Tania: nové elegantní WP 7.5 Mango v bílé barvě

Viceprezident společnosti ZTE Yong Wang se v rozhovoru s tamními médii vyjádřil, že by údajně tento přístroj měl zahájit svoje působení na trhu v Evropě ještě během tohoto čtvrtletí, takže by měl bez problémů stihnout vánoční trh, a to s největší pravděpodobností i v České republice. Jenom připomeneme že ZTE Tania je zajímavé zařízení s 4,3 palcovým displejem s rozlišením WVGA (480×800 pixelů), 1GHz procesorem, 512 MB paměti RAM. Kromě toho také nabídne 5 megapixelový fotoaparát s autofocusem a nebo také baterii s kapacitou 1400 mAh.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze