Známe podobu Huawei Watch GT2e. Dorazí 26. března spolu s řadou Huawei P40

3
Známe podobu Huawei Watch GT2e. Dorazí 26. března spolu s řadou Huawei P40
Fotografie: huawei.com
  • Hodinky se chlubí displejem o uhlopříčce 1,39 palce a rozlišení 454 × 454 pixelů
  • Díky 455mAh baterii mají mít velmi slušnou výdrž

Spolu s vlajkovou řadou Huawei P40 mají být představeny také chytré hodinky Huawei Watch GT2e, které budou, soudě dle designu, cílit zejména na sportovně založené uživatele.

Níže uniklé snímky zveřejnil Roland Quandt, jenž spolupracuje s WinFuture.de. Následně však hodinky na Twitteru „teasoval“ i samotný výrobce. Kruhový displej se údajně pochlubí uhlopříčkou 1,39 palce a rozlišením 454 × 454 pixelů. Jedná se přitom o panel typu AMOLED, takže můžeme počítat s líbivým podáním barev a pravděpodobně i vysokou svítivostí, jako je tomu u standardních Huawei Watch GT2 představených zároveň s nedáno otestovaným telefonem Huawei Mate 30 Pro.

Hodinky mají ciferník o průměru 46 milimetrů a nabídnou baterii o kapacitě 455 mAh, 16 MB RAM a 4 GB interního úložiště. Rovněž použitý čipset i proprietární operační systém pravděpodobně zůstane beze změny.

Prozatím se zdá, že největší inovací je samotný design, který vypadá na první pohled velmi povedeně. Více informací se dozvíme již 26. března, kdy dojde k představení chytrých hodinek i telefonů řady P40 (s výjimkou Huawei P40 Lite, který v současnosti už testujeme).