Značky Levi's a Google vytvořily chytrou bundu za 11 tisíc korun

1

Již letos na podzim se dočkáme prvního chytrého artiklu značek Levi's a Google, které oznámily spolupráci již minulý rok. Zákazníci se mohou těšit na lehkou bundu za cenu 350 dolarů, tedy necelých 11 tisíc korun, která díky speciální manžetě dovolí ovládat váš smartphone gesty. Celé to vypadá všelijak, produkt však opravdu na trh dorazí.

Google se na loňské konferenci I/O pochlubil mimo jiného partnerstvím se známou značkou Levi's, až do této doby však po společné práci nebylo slyšet. Nyní ale zástupci společností ukázali návrh nového produktu, který se na trh dostane již na podzim letošního roku. Jedná se o inteligentní podzimní bundu s cenou zhruba 350 dolarů, tedy 11 tisíc korun včetně daní.

TIP: Konference Google I/O 2017 proběhne 17. až 19. května

Levi\'s Commuter

Inteligentní bude manžeta na bundě, která se spojí se smartphonem pomocí technologie Bluetooth a následně umožní ovládat propojené zařízení gesty. Snadno si tak změníte právě přehrávanou skladbu, odmítnete hovor nebo například vyhledáte zajímavá místa v okolí. To vše bez nutnosti vyndavat telefon z kapsy.

Chytrá bunda ponese označení Commuter a Levi's se domnívá, že uspěje především u cyklistů. Ti budou chránit svoji bezpečnost tím, že se nebudou rozptylovat ovládáním mobilního telefonu, chytrá manžeta má většinu úkonů zařídit bezpečněji.

Zdroje: levi.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Marek
Pro Levis jsem pracoval mnoho let a o spolupráci s Google se hovořilo uz někdy před pěti lety. Jinak kolekce Commuter (která je primárně učená pro lidi, kteří jezdí do práce na kole), je tu s námi také několik let a obsahuje také kalhoty, trika apod. Kdyby někoho zajímalo, co je zvláštního na jejich džínových produktech a proč by v nich měli lidé jezdit na kole, pak je to proto, ze tyto produkty z kolekce Commuter jsou funkční (nepromokavé, prodyšné, mají reflexní prvky...). Samozřejmě je to hlavně na tu cestu do práce, kdy se člověk nemusí v práci převlékat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze