Zásoby Galaxy Notu 7 pro ČR vyčerpány, prodej začne až 16. září

5

Samsung dnes oznámil, že poptávka po novém modelu Galaxy Note 7 je skutečně vysoká a zásoby určené pro český trh byly během prvního týdne předobjednávek zcela vyčerpány. První uživatelé si však na novinku ještě chvíli počkají, neboť zahájení prodeje v České republice začne později.

Samsung Galaxy Note 7

Minulý týden byly zahájeny předobjednávky nového Samsungu Galaxy Note 7, který jsme již měli možnost vyzkoušet a samozřejmě natočit. Pouhý jeden týden však stačil k tomu, aby čeští zájemci uskutečnili tolik předobjednávek, že vyčerpali veškeré zásoby, které Samsung určil pro český trh. Ještě před zahájením možnosti předobjednání již počet registrovaných zájemců o nový Note 7 přesáhl počet zájemců o Galaxy S7 a S7 edge, což vedlo k nastavení limitu pro předobjednávky na Note 7 v Evropě. Tento limit je specificky nastaven tak, aby bylo možné uspokojit co největší počet zákazníků o nové modely v okamžiku, kdy se začnou prodávat.

TIP! První dojmy z Galaxy Note 7: mnoho novinek a změn

Samsung Galaxy Note 7

„Reakce spotřebitelů na nový Note 7 je důkazem silné poptávky po stylovém smartphonu s výkonnými, pokročilými technologiemi, které uživatelům poskytují skutečné výhody. S Pen byl vždy klíčovým atributem řady Note a stylus se dočkal dalších chytřejších funkcí, které urychlují a usnadňují tvorbu a následné sdílení myšlenek a nápadů. Mezi další inovace patří např. skenování oční duhovky, které umožňuje odemknutí zařízení pouhým pohledem,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení Samsung Electronics Czech and Slovak.

Nepřehlédněte: Chcete vidět rozmlácený Galaxy Note 7? Máte možnost

Český trh se řadí mezi malé a méně významné, proto jsme se dle očekávání dostali až do pozdějších fází zahájení prodeje. První zákazníci se dočkají dle Samsungu 2., respektive 9. září. V případě České republiky je zahájení prodeje naplánováno na 16. září 2016. „Chceme uspokojit co nejvíce zájemců a věříme, že právě postupným uváděním smartphonů Note 7 na evropský trh předejdeme potenciální nespokojenosti ze strany zákazníků, na které by se nedostalo. Těšíme se, že od 16. září budeme moci přivítat nové členy do rodiny Note,“ doplňuje Šebek. Pakliže jste si již telefon předobjednali, bude vám doručen v období od 2. do 16. září.

Samsung Galaxy Note 7 – první pohled

Technické parametry Samsung Galaxy Note 7

Kompletní specifikace
Konstrukce153,5 × 73,9 × 7,9 mm, 169 g, konstrukce: klasická, odolnost: IP68
DisplejSuper AMOLED, 5,7" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx (4 032 × 3 024), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 8 Octa 8890, CPU: 4×2,3 GHz + 4×1,6 GHz, GPU: ARM Mali-T880
PaměťRAM: 4 GB, vnitřní paměť: 64 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: 300 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.2, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor3 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:41 hodin
Dostupnost, 23 790 Kč

Zdroj: Tisková zpráva Samsung

Diskuze ke článku
Karel Kotek
Karel Kotek
Dobry den, ti co si stihli predobednat vcas se dockaji 2.9. Nebo taky az 16? Dekuji
Jan
U mně to samé. Celou dobu tam vyselo 2.9, v úterý se to na objednávce přepnulo na 16.9 a dnes mi přišel email s vysmátým smajlíkem a infem, že i Alza se nemůže dočkat, ale smůla 16.9
Sattero
Ti co předobjednali u Alzy a nedostalo se na ně ani tak, má to možná důvod v tom, že Alza je prostě největší a bude tam i největší počet předobjednávek a je to proto asi spíš o štěstí. Já objednával jinde, takže doufám, že se na mne dostane co nejdříve. Počítám, že každý prodejec má jiný limit předobjednávek.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze