Chcete vidět rozmlácený Galaxy Note 7? Máte možnost

21

Samsung Galaxy Note 7 je krásný a špičkově vybavený smartphone, třeba ale máte chuť vidět tuto novinku rozmlácenou, a to doslova. Díky YouTube kanálu TechRax nyní máte možnost. Kde to až může skončit? Tak například u kladiva.

Samsung Galaxy Note 7 je špičkový smartphone s povedeným designem, o tom není pochyb. Cena těsně pod 24 000 Kč je tak odpovídající. Noční můrou všech uživatelů jistě je, že telefon spadne a rozbije se. YouTube kanál TechRax to však vzal opačným směrem a šel nějakým těm šrámům naproti. A to co ve videu uvidíte rozhodně není moc hezké, alespoň pro milovníky kvalitní elektroniky.

TIP: První dojmy z Galaxy Note 7: mnoho novinek a změn (aktualizováno)

Samsung Galaxy Note 7

Kladivo i nože, to vše lze ve videu vidět. A co může video vypovědět? Například to, že zadní strana není nijak zvlášť odolná, zde Samsung Gorilla Glass 5 zřejmě nepoužil, a tato ochrana se tak zřejmě týká pouze displeje. Displej odolával opravdu dlouho, a to i kladivu. Kupříkladu pád na zem tak nově automaticky nemusí znamenat roztříštění displeje.

Technické parametry Samsung Galaxy Note 7

Kompletní specifikace
Konstrukce153,5 × 73,9 × 7,9 mm, 169 g, konstrukce: klasická, odolnost: IP68
DisplejSuper AMOLED, 5,7" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx (4 032 × 3 024), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 8 Octa 8890, CPU: 4×2,3 GHz + 4×1,6 GHz, GPU: ARM Mali-T880
PaměťRAM: 4 GB, vnitřní paměť: 64 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: 300 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.2, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor3 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:41 hodin
Dostupnost, 23 790 Kč

Zdroje: androidcommunity.com, youtube.com

Diskuze ke článku
anton
plastovy srot, teda pardon skleneny. zasekany android hlavne ze to ma parametre na papiery. odporny displej ktory nie je flickr free a ma prepalene farby.
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Ta odolnost toho displaye je vážně neuvěřitelná, škoda že na tu zadní stranu zvolil takhle dementní test s nožem na hranu, to je vcelku jasný, že nemohl vydržet a nijak to nesimuluje běžný používání. I tak si myslím, že to je velice velice velice odolný telefon.
Xwert Is
Xwert Is
Offtopic: Zaujímalo by ma kedy plánujete urobiť niečo s tými e-mail notifikáciami pred zhruba pol rokom mi pán Pultzner napísal že kvôli chystanému novému webu sú vypnuté. Pred mesiacom (zhruba) bolo na Twitteri zavesené že sa chystajú zmeny ale ja nič nevidím. Skutočne mi nechýba nový dizajn stránky ale tie e-mail notifikácie to mi chýba dosť. Snáď to bude šlapať čím skorej.
Lukáš
No tak to klobouk dolů, gorilla 5 vydrží neuvěřitelné pecky. Celkově je ten telefon velice pevný a perfektně sestavený, ani po takových ranách kladivem nikde nepovolil a v podstatě drží pořád pohromadě. Na to, že předek tvoří z většiny jen displej a je celý docela tenký, tak obstál na výbornou. Tohle je smartphone s velkým "S". Jinak jak se začal nafukovat ten akumulátor, tak bych asi nebyl tak klidný jako pán na videu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze