Zákazníci LAMA mobile budou na Velikonoční pondělí telefonovat zdarma

2

Virtuální mobilní operátor LAMA mobile přináší velikonoční dárek svým zákazníkům. Po dobu 24 hodin mohou na Velikonoční pondělí telefonovat zdarma do všech sítí.

Zákazníci LAMA mobile se mohou o Velikonocích těšit na štědrý dárek. Na Velikonoční pondělí pro ně LAMA mobile přichystala volání zdarma do všech mobilních sítí i pevných linek v České republice. Využít tuto příležitost mohou všichni zákazníci využívající tarifů SPOŘIVÁ LAMA a CHYTRÁ LAMA, nebo celé skupinky zákazníků s paušály LAMÍ RODINKA a LAMÍ FIRMA. Tento benefit bude poskytnut také zákazníkům, kteří doposud využívají historické tarify CHYTRÁ LAMA 249 i 399 a UPOVÍDANÁ CHYTRÁ LAMA. Akce se nevztahuje na placené barevné linky, zahraniční hovory či SMS.

Lama mobile

„Našich klientů si velmi vážíme, a proto se neustále snažíme přinášet nové výhody jako poděkování za jejich loajalitu,“ říká manažerka komunikace a značky LAMA mobile Veronika Kliská. „Velikonoční volání zdarma je již několikátou aktivitou v tomto roce. LAMA mobile například od 3. 4. nově nadělí zákazníkům s paušály SPOŘIVÁ LAMA a CHYTRÁ LAMA neomezené volání ve vlastní síti.“

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lamer
Oba??? Tak to mají super...
Poky
Virtuál LAMA mobile podle mě není úspěšný a daří se více SAZKA mobil, OpenCall a Q-CZ. Navíc raději služby bez smlouvy. Nyní Quadruple umožní více možností ve spolupráci s jedním partnerem který už má přes 2500 zákazníků.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze