Za převod čísla k LAMA mobile je možné získat až 2 000 Kč

2

V současné době existuje v České republice kromě tří hlavních operátorů také několik desítek virtuálních operátorů. Ti často nabízejí výhodnější ceny za volání a mnoho zákazníků se svým číslem přechází od operátora k operátorovi. Usnadnit celý proces se pokouší LAMA mobile i s bonusem ve formě slevy.

„Přenos čísla k LAMA mobile je zcela zdarma a bez vstupních poplatků. Navíc každý, kdo si k nám převede své číslo, má možnost získat bonus 2 000 korun ve formě slevy na naše služby,“ říká manažerka marketingové komunikace a značky LAMA mobile, Veronika Kliská.

Samotné přenesení čísla virtuál LAMA mobile shrnuje do třech kroků a nápomocny mohou být i webové stránky operátora. Stačí jen vybrat správný tarif, přímo z webu si stáhnout výpovědní formulář a po vyplnění ho doručit stávajícímu operátorovi. Po obdržení čísla výpovědi opouštěného poskytovatele (tzv. ČVOP) už jen zbývá zvolit datum přenosu. LAMA mobile také nabízí možnost využít zákaznického centra. Zájemce o přenos musí pouze vyplnit kontaktní telefonní číslo na adrese www.lamamobile.cz/prenos-cisla a v krátké době pak bude kontaktován pracovníkem zákaznického centra, který pomůže s výběrem vhodného tarifu a vysvětlí následující kroky. Pro přenos čísla je samozřejmě také možné přímo zavolat na zákaznické centrum nebo navštívit některou ze 120 partnerských prodejen.

TIP! LAMA mobile sjednocuje dva své tarify a nový mírně vylepší

U LAMA mobile se neplatí žádné vstupní poplatky ani za převod vašeho stávajícího čísla. Nová SIM karta s vámi zvoleným tarifem vám přijde poštou domů a jakmile ji vložíte do telefonu, dojde k její automatické aktivaci. Nově operátor nabízí bonus v podobě možnosti získat slevu až 2 000 Kč ve vašem vyúčtování. Vše funguje také, že máte nárok po dobu 34 měsíců čerpat měsíčně slevu 60 Kč. Vždy musíte mít útratu alespoň 199 Kč a řádně i zaplatit. V následujícím měsíci vám pak operátor již automaticky odečte 60 Kč.

Zdroj: TZ LAMA mobile