YouTube mění logo a přidává nové funkce, například tmavý režim

4
YouTube mění logo a přidává nové funkce, například tmavý režim
  • Google se rozhodl u YouTube změnit logo
  • Přepracoval se také vzhled do Material Designu
  • Mezi nové funkce přibyl tmavý režim

30. srpen 2017 bude poměrně významným datem v historických milnících služby YouTube. Právě dnes totiž došlo k zásadní změně loga, a to poprvé za 12 let. Nově již není část loga podbarvena červenou barvou. Červená plocha, symbolizující televizi či monitor, se nyní nachází před samotným logem a je v ní zahrnut piktogram přehrávání. V desktopové verzi došlo k přepracování vzhledu do Material Designu a nově si také můžete YouTube přepnout do tmavých odstínů. Tmavé téma najdete v možnostech po kliknutí na váš profil v horní části obrazovky.

Stranou nezůstala ani mobilní aplikace. I v ní budete moci využívat tmavý režim a nově se objeví také gesta. Poklepáním na levou či pravou stranu přehrávaného videa dojde k rychlému poskočení o 10 vteřin vzad či vpřed. I v mobilní aplikaci bude možné určovat rychlost přehrávání, jde tedy o funkci, která je na desktopu již běžná. Na mobilu bude lépe nakládáno také s videi, která využívají nezvyklý formát a už se tak nestane, že byste zbytečně viděli černé pruhy. Všechny nové funkce by měly být počínaje dnešním dnem dostupné globálně.

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: youtube.googleblog.com

Diskuze ke článku
Mimar48
... nemůžu se zbavit dojmu, že posouvání videa o 10s pomocí poklepání vlevo nebo vpravo, mi v mobilní aplikaci funguje už alespoň půl roku.
Mishack
Jako za me killer featura je rychlost prehravani v appce. Na to jsem cekal jak na smilovani. Takze i kdyby nic jinyho - palec hore!
Ondra
Našel jsem rychlost přehrávání,ale změnu prostředí bohužel ne

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze