XPERIA X2 dostává nový update, nové funkce

1

Kritiky vychvalovaný model Sony Ericssonu – Xperia X2 – dostává přesně dle slibů MR1 update softwaru, který přidává už bez toho skvělému komunikátoru několik příjemných zpestření a funkcí. Mezi ty patří např. podpora FM rádia a vylepšená stabilita systému.

Co přesně ale nový update nabídne? Především se jedná o novější verzi internetového prohlížeče Internet Explorer Mobile 6 a celkové vylepšení citlivosti a přesnosti dotykového displeje. Do toho počítejte i lépe nakalibrovaný akcelerometr a přesnější otáčení v uživatelském prostředí. Změn doznala i QWERTY klávesnice, která zrychlila a zlepšila odezvu.

Stabilita panelů v menu byla vypiplána a speciální menu zkratek – SlideView – doznalo povýšení na verzi 2.0, jenž nabízí nový design a funkce. Kompletní proměnou prošel i číselník a seznam kontaktů, které se nyní jednodušeji ovládají prsty.

Když zabrousíme do zcela nových a přidaných funkcí, najdeme např. rychlejší GPS pro vyhledávání vaší pozice, automatické zamykání telefonu, videohovory a FM rádio. Vtip je v tom, že měla X2 rádio i podporu videohovorů hardwarově již od začátku, kvůli softwaru se ale nedaly používat.

Update by měl být již k dispozici ve většině zemí. Pro více detailů a instrukcí se podívejte na oficiální stránky updatu. V květnu bychom se pak měli dočkat updatu dalšího.

zdroj: www.gsmarena.com

Diskuze ke článku
Přéma
Tak jsem úspěšně provedl update na tento nový firmware, ale úplná spokojenost to není. Pokud zamknu, odemknu či se pokusím o přijmutí hovoru (šoupátkem na obrazovce), tak se mi nepřekreslí obrazovka. Pomůže jen vysunutí a zasunutí klávesnice. Ještě zkusím vyčištění a reinstalaci (použil jsem 3 doplňky pro Dnes: gps2day, BateryStatus a Pocket Digital Clock). Třeby se to spraví, ale jestli ne, tak grrrr! Mimochodem - doplňky jely, jen BateryStatus měl nefunkční ovládací panel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze