Xiaomi výrazně zlevňuje, na pár dnů srazilo cenu i nových hodinek Watch S1 Active

Xiaomi výrazně zlevňuje, na pár dnů srazilo cenu i nových hodinek Watch S1 Active
Fotografie: Mobil Pohotovost

Xiaomi zpříjemňuje blížící se konec letních prázdnin a zajímavě zlevňuje hned několik telefonů a příslušenství. Výrazně padly ceny například u vybraných modelů oblíbené řady Redmi Note 11, ale také u nových chytrých hodinek Watch S1 Active, které jsou po slevě opravdu lákavou koupí.

Zvláštní pozornost bychom měli věnovat hned dvěma modelům, které jsou dočasně zlevněné o celou tisícovku. Řeč je o Xiaomi Redmi Note 11S, který nyní vychází na 5 990 Kč (běžně 6 990 Kč). A o něco vybavenější  Redmi Note 11 Pro  teď koupíte za 6 990 Kč (běžně 7 990 Kč). Sleva na oba telefony ale platí jen do 4. září. U Mobil Pohotovosti k nim ještě navíc dostanete zdarma prodlouženou záruku na 3 roky. A také 25% bonus k výkupní ceně, takže vyměnit svůj starý telefon právě za nové Xiaomi se vyplatí.

Xiaomi

Do velmi zajímavé slevy padly také chytré hodinky Xiaomi Watch S1 Active. Jedná se o poměrně nedávno představenou novinku a mimo jiné také o první smartwatch od Xiaomi, které v Česku podporují bezkontaktní platby. Dočasně nyní  Watch S1 Active  koupíte jen za 3 299 Kč (běžně 4 290 Kč), sleva se přitom vztahuje na všechny tři barevné varianty.

Zlevněných produktů je samozřejmě daleko více. V akci najdete například i bezdrátová sluchátka, robotické vysavače a další příslušenství, včetně monitorů. Kompletní seznam zlevněných produktů si můžete prohlédnout na odkazu níže.

Xiaomi