Xiaomi slaví Léto plné slev!

Xiaomi slaví Léto plné slev!
Fotografie: Xiaomi

Před pár dny začalo léto a spousta lidí se už pomalu začíná připravovat na dovolené a výlety. To ale znamená, že zase po roce budou přemýšlet nad tím, co udělat proto, aby si svá letní dobrodružství pamatovali pokud možno navždy. Smartphony od Xiaomi mají profesionální fotoaparáty, které z každé momentky vytvoří umělecké dílo a nezapomenutelnou vzpomínku. Kromě toho ale oplývají nejmodernějšími funkcemi včetně 5G a nadčasovým designem. V Xiaomi věří, že si toto léto zasloužíte něco speciálního, proto si některé jejich produkty koupíte od 28. 6. do 1. 8. s příjemnou slevou nebo s praktickým dárkem.

Nepovedené fotky z dovolených jsou minulostí

Facebook a Instagram dnes v České republice patří k těm nejpoužívanějším aplikacím. A ruku na srdce, kdo se alespoň čas od času svým přátelům a sledujícím nepochlubí vzpomínkovou fotkou z narozenin nebo výletu? A jelikož se letošních dovolených nemůžeme všichni dočkat, o to víc by se hodilo si nějaký pěkný okamžik zhmotnit navždy. Nejen u moře, ale i během túry v horách, v přírodě nebo prostě jen při letní grilovačce, tam všude vám smartphone s kvalitním fotoaparátem dobře poslouží.

Xiaomi

S mobilními telefony Mi 10T a Mi 10T Pro od Xiaomi uděláte krásnou fotografii doslova kdekoli a kdykoli. Spolehnout se na ně budete moci i v noci, protože se pyšní 64, respektive 108 Mpx fotoaparátem a technologií nočního focení, které zajišťují vysokou kvalitu fotky i za špatných světelných podmínek. Na jeho super barevném displeji s frekvencí až 144 Hz fotku následně už jen snadno upravíte a díky podpoře nejnovějších 5G sítí ji na Facebook nasdílíte rychlostí světla.

Když si s koupí těchto smartphonů pospíšíte, tak k nákupu dostanete navíc i chytré hodinky Mi Watch Lite jako dárek! Kromě toho, že jsou skvělým módním doplňkem, vám také pomůžou udržet se v kondici a zůstat v kontaktu s těmi, na kterým vám záleží.

Jestli spíš sháníte smartphone, který dobře vypadá, je lehký jako pírko a ještě k tomu skvěle fotí, měli byste sáhnout po Mi 11 Lite 5G. Můžete si vybrat hned z několika barevných variant a váží pouhých 159 g, takže ho v kapse u kalhot ani neucítíte. Přesto ale obsahuje většinu stejných skvělých funkcí. Potěší vás nadstandardní výdrž baterie a skvělý fotoaparát.

Tyto a další produkty Xiaomi se za zvýhodněnou cenu koupíte již od 28. 6. do 1. 8. 2021.