Nový Xiaomi 14 Ultra je teď absolutně nejvýhodnější, ušetříte 5 500 Kč

Nový Xiaomi 14 Ultra je teď absolutně nejvýhodnější, ušetříte 5 500 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Xiaomi 14 Ultra aspiruje na nejlepší fotomobil roku. I díky tomu jde o jednu z nejprodávanějších vlajkovek letošního jara. Teď se jeho koupě extrémně vyplatí, ode dneška si totiž můžete cenu snížit o 5 500 Kč. Přitom i nadále k telefonu dostanete fotokit v hodnotě 5 tisíc a 80W bezdrátovou nabíječku zcela zdarma. Takhle výhodný nebyl Xiaomi 14 Ultra ani v rámci předobjednávek.

Xiaomi 14 Ultra představuje nejnabušenější smartphone z dílny čínského giganta. Kromě špičkového 4× 50Mpx fotoaparátu s cejchem Leica, který spolu fotokitem tvoří ultimátní kombinaci, nabídne vlajkovka od Xiaomi i excelentní 120Hz AMOLED displej, nejvýkonnější mobilní čipset (Snapdragon 8 Gen 3) či velkou 5000mAh baterii s podporou rychlého 90W drátového a 80W bezdrátového nabíjení, což je i mezi vlajkovkami unikát.

Xiaomi 14 Ultra

Nejlepší cena, co kdy byla

Pokud vás Xiaomi 14 Ultra láká, ale zatím jste se neodhodlali k nákupu, teď máte tu nejlepší příležitost pořídit ho za nejnižší cenu, dokonce výhodněji než v rámci předobjednávek. Speciálně u Mobil Pohotovosti si můžete cenu novinky srazit o 5 500 Kč, a to díky bonusu k výkupu – stačí při koupi nového Xiaomi prodat svůj starý telefon nebo jiné zařízení (tablet, chytré hodinky). Nejvyšší možný bonus najdete nově také u levnějšího Xiaomi 14.

Dva dárky v hodnotě 7 498 Kč

Stále přitom platí, že k Xiaomi 14 Ultra dostanete jako dárek photography kit, který se samostatně prodává za 4999 Kč. A pokud na telefon napíšete recenzi, získáte ještě zdarma 80W bezdrátovou nabíječku v hodnotě 2499 Kč. Ale pospěšte si, oba dárky se k telefonu rozdávají už jen do 14. dubna.