Xiaomi Redmi Pro se objevil na prvním oficiálním snímku

Už zítra, 27. července, by mělo Xiaomi na své tiskové konferenci představit kromě vlastního notebooku i nový smartphone Redmi Pro. Nyní se objevil na čínské sociální síti Weibo první oficiální snímek, a to v rukou toho nejpovolanějšího. Na fotografii telefon drží ve své ruce samotný generální ředitel společnosti Lei Jun.

Přestože je z telefonu vidět pouze polovina zad, konstrukce Redmi Pro, více méně souhlasí s předchozími úniky informací. Ty mu mimo jiné přisuzovaly i celokovové unibody tělo.

Xioami Redmi Pro

Xiaomi již potvrdilo, že telefon dostane čipset MediaTek Helio X25, který se může pochlubit desetijádrovým procesorem taktovaným až na 2,5 GHz, takže výkonu bude mít na rozdávání. Dále by měl mít ve výbavě 4 GB RAM, 5,5palcový Full HD displej nebo duální zadní fotoaparát s rozlišením 13 Mpx.

TIP: Xiaomi chystá notebook. Dočkáme se 27. července? (aktualizováno)

Xiaomi Redmi Pro by měl běžet na Androidu 6.0. Cena by se měla na čínském trhu pohybovat od 1299 CNY (5 800 Kč s DPH) do 1399 CNY (6 200 Kč s DPH). Na to zda vůbec, případně za jakou cenu, se objeví i mimo Čínu, si však budeme muset ještě počkat.

Zdroje: rayarena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze