Xiaomi Redmi Note 4 údajně nabídne 5,5" displej či 10jádrový procesor

7

Čínské Xiaomi chystá další novinku ze své úspěšné řady Redmi. Nový Note 4 má zaujmout unibody kovou konstrukcí, duálním fotoaparátem se 13 megapixely nebo výkonným procesorem s deseti jádry.

Xiaomi Redmi Note 4
Údajná podoba zadní strany Xiaomi Redmi Note 4

Chystané Xiaomi Redmi Note 4 bude lákat na kovou konstrukci nebo velice slušnou výbavu. V ní se má objevit například 5,5palcový Full HD displej. Pod kapotou zřejmě uvidíme desetijádrový procesor MediaTek Helio X20, kterému bude asistovat 3GB operační paměť. Pro vaše data bude připraveno 32 GB nebo 64 GB a současně i slot pro paměťovou kartu. Prostředí bude zajišťovat Android 6.0 Marshmallow a nová nadstavba MIUI 8.0.

TIP! Xiaomi prodalo během tří let 110 miliónů telefonů řady Redmi

Fotoaparát má být 13megapixelový a některé spekulace hovoří o tom, že budou na zadní straně hned dva fotoaparáty. U čelní kamerky počítejte s 5megapixelovým rozlišením. Samozřejmostí je také čtečka otisků prstů na zadní straně či bohatá konektivita. U LTE se ale tradičně vznáší otazníky ohledně podporovaných pásem. Slušně to vypadá s výdrží, kterou bude zajišťovat baterie o kapacitě 4 100 mAh. K představení Xiaomi Redmi Note 4 by mohlo dojít již příští týden, konkrétně 27. července.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
kecy v klecy
Ale bez kompletního LTE to je na pikatchu. Dneska jsem ty mobily od xiaomi studoval, je to dobrý poměr cena a výkon, bohužel ta maličkost s LTE to zabíjí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze