Xiaomi představí nový model řady Redmi již 4. ledna 2015

5

Ambiciózní čínský výrobce Xiaomi se hned po Novém roce vrhne do představování nových modelů. Již čtvrtý den nového roku bude datem představení nového zástupce řady Redmi s podporou LTE.

Xiaomi dnes oficiálně oznámilo, že se 4. ledna můžeme těšit na novinku řady Redmi. Ta se bude chlubit podporou dvou SIM karet a také LTE konektivitou. Dle propagačních materiálů, které naleznete i zde v článku, je zřejmé, že nový model řady Redmi bude nabízen v mnoha barevných variantách a na své si tudíž přijde každý potencionální zájemce.

Xiaomi Redmi

Přesnou výbavu výrobce nespecifikoval, avšak spekulace samozřejmě máme k dispozici. Očekává se 4,7palcový HD displej, procesor Snapdragon 410 či prostředí Androidu 4.4 s nadstavbou MIUI 6.0. V případě fotoaparátů se hovoří o 8 megapixelech na zadní straně a 2 megapixelech na čelní straně. V případě interní paměti počítejte s 8 GB a podporou paměťových karet, operační paměť nabídne 1 GB. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 2 200 mAh.

Cena nového modelu by údajně měla být na podobné hladině, jako nyní u modelu Redmi 1S. Přibližně by se tak měla pohybovat kolem 5 000 Kč.

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Diskuze ke článku
n7610
Já se spíš těším na Mi5 konečně bude větší úhlopříčka :-)
Krysař
,,V případě fotoaparátů se hovoří o 8 megapixelech na čelní straně a 2 megapixelech na čelní straně" to má mít 2 fotoaparáty vepředu nebo má být ten 8 megapixelový vzadu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze