Na Xiaomi Mi Note 2 s 3D Touch displejem láká výrobce (aktualizováno)

20

Unikají první informace o chystané druhé generaci tabletofonů Mi Note od Xiaomi. Výbava by měla být velmi lákavá. Dočkat bychom se totiž mohli například duálního fotoaparát s 12 megapixely nebo 5,7palcového displeje s 3D Touch technologií.

Aktualizováno 4. 7. 2016

Na budoucí model začíná lákat i sám výrobce, a to velmi zajímavým teaserem. Jeho dominantou je zdánlivě nesmyslná nerovnice sdělující 2 > 5. Samo o sobě číslo dva není větší než pět. Můžeme se pouze domnívat, co tím výrobce zamýšlí, nicméně jedno vysvětlení se přeci jen nabízí. Chystaný model Mi Note 2 by měl nabídnout vůbec nejlepší výbavu a je dost možné, že tak stane před současným vlajkovým modelem Mi 5. Pak by výše zmíněná nerovnice nabyla smyslu.

Xiaomi Mi Note 2

Původní informace z 1. 7. 2016

Xiaomi MiNote
Současná generace Xiaomi MiNote

Chystaný model Xiaomi Mi Note 2 by se měl stát přímým nástupcem současného modelu MiNote. Novinka však hodlá posílit výbavu a lákat na moderní prvky. Displej nabídne úhlopříčku 5,7 palce a rozlišení bude u základní varianty Full HD, zatímco u vrcholné Quad HD, přičemž v tomto případě bude displej dokonce zakřiven. Dočkat bychom se minimálně u vrcholné verze měli také displeje reagujícího na tlak s technologií 3D Touch.

TIP! Xiaomi Mi 5s s až 6GB RAM uniká na prvním obrázku (aktualizováno)

Další výbava slibuje duální fotoaparát na zadní straně s rozlišením 12 megapixelů. Dostane se také na čtečku otisků prstů a baterie poskytne kapacitu 4 000 mAh. Nabití by nemělo trvat dlouho, neboť nebude chybět podpora rychlého nabíjení. Celé tělo tabletofonu pak bude vyvedeno z kovových materiálů. Známé jsou již také odhady cen. Základní varianta nabízející 4GB operační paměť a 32GB úložiště by měla stát zhruba 10 700 Kč s daní. Prostřední verze disponující 6GB operační pamětí a 64GB úložištěm bude stát přibližně 13 300 Kč s daní a nakonec vrcholná verze s 6GB operační pamětí a 128GB úložištěm by vás mohla vyjít na 15 300 Kč s daní. Datum představení však prozatím oznámeno nebylo.

Zdroje: weibo.com, fonearena.com, weibo.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Hezké, ale stejně to není telefon určený pro Evropu, tak ať si ho v Číně užijí. Když je jim vlastní kopírovat kde co od všemožných výrobců a osazovat to do svých zařízení, tak by mohli zkusit obšlehnout Spen od Samsungu, potom by taková velká zařízení dávala smysl. Tady ale Samsung kraluje a všichni jen čučí, už se těším na Note 7.
Xwert Is
Xwert Is
Už by si v tom Xiaomi mohli všimnúť že im akosi chýbajú niektoré LTE frekvencie ...
Kamil Kotlář
Kamil Kotlář
Naposledy upraveno: 4. 7. 2016 12:54
edit

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze