Xiaomi Mi 5s s až 6GB RAM uniká na prvním obrázku (aktualizováno)

Úniky informací z Číny naznačují, že Xiaomi pracuje na modelu Mi 5s, který by se svými parametry měl umístit na horních příčkách výrobce. Telefon by měl mít displej citlivý na tlak a až 6 GB RAM.

Aktualizováno 8. 7. 2016

Po několika dnech se na internetu objevuje údajný první snímek zachycující chystané Xiaomi Mi 5s. Nové informace neodhaluje, avšak potvrzuje spekulace, že by novinka měla nabídnout duální fotoaparát na zadní straně. Nacházet se bude v samotném rohu a sekundovat mu bude dvojitá přisvětlovací LED dioda. Vypozorovat lze také design, který se s největší pravděpodobností bude shodovat s aktuální vlajkovou lodí Mi 5.

Xiaomi Mi 5s
Pravděpodobná podoba Xiaomi Mi 5s

Původní informace z 23. 6. 2016

Čínská společnost Xiaomi pravděpodobně připravuje model Mi 5s, který má přinést špičkovou výbavu v podobě až 6GB operační paměti nebo displeje citlivého na tlak, podobně jako iPhone 6s a 6s Plus využívá 3D Touch. Svou výbavou by měl lehce převyšovat model Mi 5. Navíc se očekává, že bude mít i ultrazvukový snímač otisků prstů Snapdragon Sense ID od Qualcommu.

Xiaomi Mi 5
Xiaomi Mi 5

TIP: Recenze Xiaomi Mi 5 – Vlajková loď pro Čínu

Z další výbavy se pravděpodobně pochlubí 5,5palcovým Full HD displejem a procesorem Snapdragon 820. Spolu s Mi 5s to také vypadá, že Xiaomi připravuje i Mi Note 2 s 5,7palcovým zahnutým displejem.

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com, news.mydrivers.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Xiaomi.cz
Bohužel jako vždy nebudou přítomna všechna evropská LTE pásma, takže pro nás to bude pouze drahý nevybavaný telefon. Nechápu proč se tolik věnujete telefonům co se zde ani oficiálně neprodávají a ani u nás plnohodnotně nefungují. Stejně jako tohle, tak i Mi5 by koupil leda blázen, když tomu chybí základní výbava.
K
Taky nechápu pro se tu tak často píše o tom čínským odpadu.
Ondřej
Běžte se s těma šaoxindlama vycpat. Lidi na článek klikají jen proto, aby šli do diskuze napsat, že je to telefon k ničemu. A ta menšina, které stačí k životu EDGE/3G, si stejně koupí spíš něco jiného.
Endli
Toho LTE je u Xiaomi škoda a asi navždy bude. :-( Zatím nejlepší telefon,co jsem měl je Mi2S,mám už ho mám třetím rokem,tak už by to pomalu chtělo nějakou obměnu a mít Mi5 LTE pro EU,tak už ho dávno mám. ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze