Líbivé Xiaomi Mi 8 Youth uniká na nových snímcích doslova pár dní před odhalením

4× aktualizováno
Líbivé Xiaomi Mi 8 Youth uniká na nových snímcích doslova pár dní před odhalením
  • Na prvních fotografiích se objevuje smartphone s kovovým rámečkem, duálním fotoaparátem a čtečkou otisků prstů
  • Očekává se 6,26palcový displej a procesor Snapdragon 710

Aktualizováno 17. 9. 2018

Xiaomi Mi 8 Youth se doslova pouhých pár dní před oficiálním představením odhaluje na dalších snímcích. Tentokrát se jedná o teaser ze sociální sítě Weibo, kde můžeme smartphone spatřit v šedé variantě.

Xiaomi Mi 8 youth

Aktualizováno 14. 9. 2018

Představení Xiaomi Mi 8 Youth se již blíží a nyní došlo k úniku produktového videa skrze sociální sítě.

Xiaomi Mi 8 Youth

Aktualizováno 11. 9. 2018

Po krátkých spekulací si to Xiaomi Mi 8 Youth (Mi 8X) zamíří k nám. Alespoň tomu nasvědčuje pozvánka na tiskovou konferenci. Xiaomi by model Mi 8 Youth mělo představit již v příštím týdnu, konkrétně ve středu 19. září.

Xiaomi Mi 8 Youth

Aktualizováno 9. 9. 2018

Z fotografií uniklých díky čínskému certifikačnímu úřadu TENAA je patrný výrazný kovový rámeček, který obepíná tělo smartphonu. To bude s největší pravděpodobností skleněné. Nepřekvapí ani klasické rozložení tlačítek – zapínací tlačítko a ovládání hlasitosti vpravo. Vlevo najdeme slot na SIM kartu a na zadní straně se nachází duální horizontálně umístěný fotoaparát s přisvětlovací diodou. Hned pod kamerou se nalézá čtečka otisků prstů. Přední stranu bude zřejmě zdobit výřez, ale na více informací si musíme ještě počkat.

Původní informace ze 7. 9. 2018

Svou vlajkovou řadu Mi 8 Xiaomi představilo na sklonku května. Tehdy jsme se dočkali i cenově dostupnějšího Xiaomi Mi 8 SE, které jako první nabídlo procesor Snapdragon 710. Zdá se však, že tento nový model dostane přímou konkurenci, a to rovnou z vlastní stáje. Objevily se spekulace o chystaném Xiaomi Mi 8 Youth (případně Mi 8X).

V tuto chvíli dostupné informace zmiňují přítomnost protáhlého 6,26palcového displeje s rozlišením 2 280 × 1 080 pixelů. Pod kapotou by se měl objevit Snapdragon 710 doprovázený 6GB operační pamětí a 64GB úložným prostorem. Zadní strana má být domovem duálního fotoaparátu s kombinací rozlišení 12 + 2 megapixely. Očekává se velký důraz na selfie, neboť čelní kamerka bude oslňovat 24megapixelovým rozlišením. Zmíněna je v uniklém dokumentu, který se někdo snažil částečně zamaskovat, ještě baterie s kapacitou 3 350 mAh.

Xiaomi Mi 8 Youth
Diskuze ke článku
Jiří
Škoda jen té baterie. U Xiaomi jsem zvyklý na 4000mAh. Když by ale byl za 7000 Kč, tak je to můj příští telefon. Doufám, že by mohl být, když je Pocophone za 9000 Kč :).
Petr
Proooč pořád 6 a více palcové displeje? To už 5" nestačí :(
Ren
Mě by zajímalo, jestli k nám přijde mi 8 se. Na alze ho měli s nápisem, " těšíme se", a kde nic tu nic.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze