Xiaomi Mi-3: Tegra 4, 12 Mpx fotoaparát a LTE konektivita

Xiaomi Mi-Two se prodává teprve krátce a výrobce vyvíjí nástupce v podobě Mi-3. Ten bude chtít pokračovat ve stejném trendu velmi výhodného poměru ceny k výkonu. Docílí toho výrobce použitím 12 Mpx fotoaparátu, čtyřjádrovým procesorem Tegra 4 s architekturou Cortex-A15 či LTE konektivitou?

Xiaomi-Mi 3 a pravděpodobný vzhled

Xiaomi Mi-Two je v současné době nedostatkovým zbožím a nic nenasvědčuje tomu, že by situace měla v brzké době jakkoliv zlepšit. Proč také? Za cenu kolem osmi tisíc korun na místním trhu nabízí zařízení vskutku bezkonkurenční výbavu a poměru ceny a výkonu se zdaleka nepřibližuje žádné jiné high-endové zařízení. Novinka byla během pár minut zcela vyprodaná a předobjednávky se pohybují v počtu statisíců.

TIP: Xiaomi Mi-Two: první čtyřjádro s Krait čipsetem a HD displejem

Je pravděpodobné, že v době, kdy bude zařízení naskladněno a v dostatečném množství kusů k dispozici, se pomalu začne prodávat nástupce v podobě novinky Mi-3. Bude disponovat fotoaparátem s vyšším rozlišením 12 megapixelů s nahráváním videí ve FullHD rozlišení. Dotykový displej společnosti JDI zvětší svoji úhlopříčku na 4,5 palce a disponovat bude pravděpodobně FullHD rozlišením. Procesor bude osazen nejnovějším čipsetem Tegra 4 s taktem pohybujícím se kolem hodnoty 1,8 - 2 GHz a operační paměť se zastaví na hodnotě 2 GB RAM.

Pokud novinka nabídne skutečně uvedenou výbavu a opět bude nasazena cenovka do 10 tisíc, s největším pravděpodobností může výrobce na své stránky dát oznámení "vyprodáno" na neurčito. Protože všechny předpoklady tomu nasvědčují.

Zdroje: gizchina.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze