Xiaomi Mi-Two se Snapdragonem S4 Pro se začíná prodávat

8

Výrobce Xiaomi je bezesporu černým koněm mobilního průmyslu, což dokázal už svým modelem Mi-One, který se prodával a stále prodává rychleji, než čerstvé rohlíky. Přibližně před měsícem začala produkce nástupce jménem Mi-Two a jak nyní hlásí Facebooková stránka, výrobce je připraven nastartovat prodeje.

To se uskuteční zítra, 26. října, kdy se Xiaomi Mi-Two začne oficiálně prodávat. Stane se tak opět trochu nezvyklým způsobem, který využil předchůdce. Čínský výrobce totiž prodává své modely po dávkách. První várka čítá přibližně 200 až 300 000 kusů. Po vyprodání se prodej na chvíli zastaví a obchody čekají na výrobu další várky.

Zatímco nejsou známá přesná čísla jednotlivých dodávek, rozhodně víme, že zmizí z pultů během několika minut. Jednotlivé dodávky modelu Mi-One mizely z obchodů během třiceti i čtyř minut, takže se dá stejně akční tempo očekávat i u výkonného nástupce.

TIP: Přečtěte si více o přístroji Xiaomi Mi-Two.

Xiaomi Mi-Two totiž přináší velmi pěkné specifikace v čele s procesorem Snapdragon S4 Pro, IPS displejem s HD rozlišením, nejnovějším Androidem a baterií s kapacitou 2000 mAh. Cena byla stanovena na 315 dolarů, tedy přibližně 6000 korun bez daně.

Zdroje: gsmarena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
Hadas
Super, jsem zvědav, jestli se nějaké kousky dostanou i k nám :-)
Jarda
Ano, pěkná cena... Zatím co tady někteří vykukové nabízejí předprodej za 9900,- :-) To už tak pěkná cena není. To je ukázková česká cena...
xxx
Jarda kde jsi našel českou cenu 9900

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze