Výkonný Xiaomi Mi-Two se začne vyrábět 22. září

9

Jeden z nejvýkonnějších mobilních telefonů začne sjíždět z výrobních linek 22. září. Toto zařízení chce získat peněženky všech uživatelů například 4,3 palcovým HD displejem, čtyřjádrovým procesorem S4 Krait, 8 megapixelovým fotoaparátem či výkonnou grafikou Adreno 320.

Podzim letošního roku nebude pouze o představení nového iPhonu 5, ale také o netrpělivém čekání na jedno z nejambicioznějších zařízení letošního roku, Xiaomi Mi-Two. Na trhu je pouze málo zařízení, u kterých výkon značně převyšuje cenu. 16 GB varianta by měla stát po přepočtu jen stěží uvěřitelných 7500 Kč. Samozřejmě v této částce nejsou příslušné daně a poplatky. I tak by se koncová cena mohla vejít do 12 tisíc korun, i tak by se jednalo o znatelný rozdíl oproti dnes prodávaným vlajkovým lodím ostatních výrobců.

Xiaomi Mi-Two - oficiální fotografie

Výroba Xiaomi Mi-Two začne 22. září letošního roku, výrobce zřejmě v prvních týdnech či měsících nebude stíhat uspokojovat poptávku. Navíc novinka by si mohla odnést i jedno prvenství, které získá jako první zařízení uvedené na trh s dosud nejmodernější generací čtyřjádrového procesoru S4 Snapdragon Pro s čipsetem Krait a špičkovou grafikou Adreno 320. Této výbavě bude sekundovat i 2 GB paměť RAM nebo výkonná 2000 mAh baterie. 4,3 palcový dotykový displej je typu TFT IPS s rozlišením 1280 x 720 bodů, PPI je 342. Jak se vám toto zařízení líbí? Děláte si na něj zálusk? Doufejme jen, že se na náš trh dostane i oficiální cestou, poptávka by jistě byla obrovská.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Crozz
no prodávat se u nás za dobrou cenu a mít dobré reference tak bych ho bral
ryo2
Osobne se obavam o kvalitu fota i videa.jinak se mi telefon moc libi.
Martin
Co k tomu dodat,no. Klidně bych si vsadil, že by to byl nejlépe prodávající mobil. Já osobně bych si ho hned koupil.
Filop
Zdá se dobře vybaven, uvidíme zda se dostane k nám a za kolik, pak také kvalita zpracování a foto apod.. Zatím to vypadá nadějně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze