Windows Phone 7.8 pro Nokie dorazí už tento měsíc

13

Uživatelé Nokií s operačním systémem Windows Phone mají důvod k radosti. Aktualizace na novou verzi operačního systému Windows Phone 7.8, už se blíží. Je potvrzena nezávisle od poboček Nokia v různých zemích, měla by být dostupná v řádu týdnů. Je ale možné, že to bude ještě dříve.

První zmínka o aktualizaci na Windows Phone 7.8 přišla předevčírem od španělské pobočky Nokia. Ta mluví o tom, že aktualizace pro všechny Nokie s Windows Phone 7.5 dorazí do konce ledna. Včera ale italská pobočka oznámila, že by to mohlo být mnohem dříve a to v řádu dnů. Ať je to tak či tak, netrpělivé čekání uživatelů tímto skončí, zcela jistě to bude už tento měsíc.

Sdělení přišlo přes Facebook a Twitter účty těchto poboček, dá se tedy předpokládat, že se zakládá na pravdě. Nokia se možná snaží uklidnit zákazníky, kteří vidí, že se v prodeji Nokie s Windows Phone 7.8 objevují (například Lumia 610 v UK), ale update pro starší přístroje stále nedorazil. Při čtení komentářů na zahraničních serverech se můžete dozvědět, že pobočky Nokia v jiných zemích už update uvolnily, například Nokia India.

Jaké novinky přináší Windows Phone 7.8, se dozvíte v tomto článku.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
freeman
Nechápem tie tanečky Nokie pri uvolnení update. Veď nové prístroje sú na trhoch nedostupné a "staré" to len zbytočne brzdí pri predajoch.
vio
uvolnenie updatu ale nezalezi od Nokie ale od Microsoftu
Johny
Podle mě by měli všechny seriózní servery zabývající se mobilními technologiemi začít ignorovat zprávy o updatech nokie (spolu s uniklými fotografiemi prototypů), protože vždycky je to to samé a nemá to jakoukoliv výpovědní hodnotu.

Update bude dle předchozích zkušeností nejdřív v březnu.
Milan
České zastoupení psalo na FB, že cituji: "už brzy". Nicméně uživatelé, co již aktualizaci mají, si na fóru Nokie stěžují, že má chyby. Prý jde hlavně o zhoršený zvukový výstup (jako by už nebyl i tak katastrofální), jak ve sluchátkách tak i v repráčku. Tak snad to tak nebude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze