Windows 10 můžete stále získat zdarma, podívejte se na možnosti

13

Bezplatný upgrade na Windows 10 byl 29. července ukončen a Microsoft deklaroval, že již nebude nabídka dále prodlužována. To sice dodržel, ale přeci jen se dají najít cestičky, jak se v posledních chvílích k novému systému dostat.

Nezaznamenali jste nové Windows nebo jste prostě update odkládali, až do chvíle, kdy vám utekla nabídka zdarma? Není to problém. Jednou z posledních možností je využít nabídku „Upgrade na Windows 10 zdarma pro zákazníky používající technologie usnadnění“ neboli asistenční technologie.

Windows 10

TIP: Windows 10 nadále rostou, drží více než 21% podíl

Jde o nabídku pro uživatele využívající například zvětšovací program MAGic či odečítací program JAWS. Ve finále podle dostupných informací Microsoft nezjišťuje, jakou z technologií používáte či nepoužíváte, takže je to z jeho strany spíše varianta, jak poslední uživatele přesvědčit k rychlému updatu. Microsoft také zatím neoznámil konec této speciální nabídky a stáhnout Windows 10 bezplatně můžete na oficiálních stránkách.

TIP: Windows 10 Anniversary Update, aneb Cortana je všude

Existuje ale i další možnost ve formě malého jednoduchého triku, kdy vrátíte čas do 28. července tohoto roku, čímž se opětovně aktivuje nabídka Get Windows a umožní zařízení upgradovat. Zda tento trik funguje, není ověřeno, nicméně uživatel, který s touto informací přišel, zveřejnil video, ve kterém ukazuje, jak s tímto trikem dostanete i nyní Windows 10 zdarma.

V případě, že chcete upgradovat, ale nestihli jste oficiální cestu a tyto triky jsou vám cizí, pak na oficiálních stránkách můžete Windows 10 zakoupit. Za verzi Home zaplatíte nemalých 3 699 Kč s DPH, verze Pro vás pak vyjde na 7 699 Kč s DPH.

Zdroje: mspoweruser.com, microsoftstore.com, microsoft.com, winbeta.org

Diskuze ke článku
Windows 10 je rakovina.
SpyNet 10 Beta is muzou nechat i zadarmo.

zde mate miliony duvodu, proc Windows 10 stoji za chlupatou kundu: http://itvision.altervista.org/why-windows-10-sucks.html

GT
Dalsim zbytocny clanok o W10.
Ze kto nezaznamenal W10... ved to je na smiech.
Valilo sa to na nas z kazdej strany, otravovali ste s tym ludi 24/7 a ked svitala nadej, ze po 29.7. s tym skoncite, tak...
No tudle mili citatelia, este vas nejaky ten piatok budeme s W10 zadara otravovat.
Uz s tym chodte niekam a s W10 dajte pokoj.
Aspon dovtedy, kym sa nenajde nejaky manik, ktory opat vrati moznost uprav registrov, zablokovanie Chrochtany a podobne triky, ktore daju pouzivatelom osekat W10 na uroven, aku chcu pouzivatelia, a nie nejaky MS.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze