Windows 10 Mobile z říše fantazie? Podívejte se na zajímavý koncept

23
Windows 10 Mobile z říše fantazie? Podívejte se na zajímavý koncept
  • Zajímavý koncept ukazuje možný vývoj mobilních Windows
  • Dlaždice jsou více aktivní, jsou zde nové animace i funkce

Microsoftu se ani na několikátý pokus nepodařilo prorazit mezi mobilní operační systémy, ačkoliv to v jednu chvíli vypadalo již velmi nadějně. Aktuálně patří platformě Windows 10 Mobile zcela zanedbatelný podíl a ačkoliv americká společnost tvrdí, že se systémem Windows 10 Mobile nadále počítá, pochybnosti mnohých uživatelů jsou zcela pochopitelné. Například nového zařízení jsme se již nedočkali zhruba rok.

Přesto se najdou fanoušci systému, kteří v jeho vývoj nadále věří. Uživatel Mohsen Seifi dokonce zpracoval koncept možné budoucí verze Windows 10 Mobile, který vypadá na první pohled velmi dobře. Zachovány zůstanou oblíbené dlaždice, avšak budou více aktivní a propojené s tapetou, což je vidět hned na začátku níže přiloženého videa. Do značné míry si budete moci poskládat své widgety, přibudou rovněž různá gesta. Tahem dvou prstů například zobrazíte nabídku naposledy spuštěných aplikací. Aplikace s fotografiemi bude umět vyfiltrovat fotografie s dotyčnou osobou pouze dle obličeje. Zajímavě vypadají i nové animace prostředí. Co myslíte, měl by se Microsoft inspirovat?

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
haha
Už se z té pohádky probuďte..tohle je mrtvy OS
Blue Sun
Blue Sun
Na pohled hezké, na používání nesmyslné. Třeba průhledná lišta a ovládací centrum, při nevhodné volbě barev zcela znemožní přečíst, co vlastně chce mobil říci. Na sluníčku to bude dvojnásob takové.
Widgety... proč dublovat něco, co už systém umí a co jde zcela proti logice Windows?
Celkově takové... nezajímavé.
NJN
Ať si to strčí do zádele. Máme v rodině jednu Lumii 640xl a neustále dokola se sama restartuje. Fuj hroznej křáp.
Anonym
Mobilný Windows nikdy viac.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze