Windows 10 Mobile by mohly být hotové na konci září

22

Zatímco Windows 10 pro PC budou k dispozici už 29. července, vývoj mobilní verze je v ranější fázi a podle předchozích informací by měla přijít až v průběhu podzimu. To nyní potvrzuje uniklý dokument pro partnery Microsoftu o dostupnosti jednotlivých verzích, který cituje server Neowin.

V dokumentu, který se objevil na soukromém webináři pro tyto skupiny, se přitom výslovně uvádí, že Windows 10 Mobile bude k dispozici koncem příštího čtvrtletí. To by mohlo znamenat, že se Microsoft soustředí na spuštění na konci září. Nicméně představitel z Microsoftu v průběhu webináře uvedl, že by Windows Mobile 10 měl přijít někdy v říjnu nebo „možná již v září“.

Uvolnění Windows 10

Nicméně je mít na zřeteli, že tato prezentace byla určena pro OEM výrobce. Veřejná verze Windows 10 Mobile by se mohla zpozdit kvůli problémům s operátory, testováním hardwaru, které celý proces mohou pozdržet i o měsíce.

Zdroje: neowin.net, phonearena.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Matt
To dává smysl, protože Preview končí na konci září
.
"Windows 10 Mobile by mohly být hotové na konci září"
Ano, do té doby se prodají stovky milionů mobilů s Androidem a iOS ...
pazzy
Předpokládám, že když mám relativně nový telefon (Lumia 830), tak HW ladění nebude trvat "i měsíce". U operátorů to asi může být problém, nicméně když mám telefon od Vodafone CZ a dovolí mi TP verzi bez schválení, proč bych měl čekat na schválení RTM verze?
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Operátorov by výrobcovia mali konečne z procesu aktualizácií vylúčiť. O ten ich brandovaný malware nemá nikto záujem ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze