WhatsApp konečně zpřístupní videohovory pro všechny

17

WhatsApp už dlouho slibuje videohovory, ale do dnešního dne se dočkala této funkce jen hrstka vybraných uživatelů a nikoliv všichni. Nyní se však konečně naklonily hvězdy i všem ostatním a videohovory postupně přichází formou aktualizace všem uživatelům.

TIP! WhatsApp mění podmínky, bude sdílet více informací s Facebookem

WhatsApp Messenger

Samotné uskutečnění videohovoru bude probíhat úplně stejně jako standardní hlasové volání. Stačí klepnout na ikonku volání v jakémkoli chatu s WhatsApps kontaktem a vyskočí vám nová nabídka, zda chcete uskutečnit hlasový hovor či videohovor. Mějte však na paměti, že k videohovoru musejí mít samozřejmě tuto funkci oba uživatelé. Pokud tedy váš známý na rozdíl od vás aktualizaci ještě nedostal, můžete si zatím volat stále pouze hlasově.

WhatsApp Messenger

Videohovory budou postupně přicházet jak na iOS, tak i Android a Windows Mobile. Jak už je u podobných aplikací zvykem, update bude probíhat ve vlnách, což znamená, že se jej nemusíte dočkat okamžitě. WhatsApp se však touto aktualizací konečně dotáhne na konkurenci jako Viber, Hangouts/Duo a Facebook Messenger, která videohovory již dlouhou dobu nabízí.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.whatsapp.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
cot1122
Na Windows 10 mobile je máme dávno. To jen ty druhý dva zpátečnický systémy brzděj vývoj :-P
ANO
"WhatsApp se však touto aktualizací konečně dotáhne na konkurenci jako Viber, Hangouts/Duo a Facebook Messenger, která videohovory již dlouhou dobu nabízí. " ...... ehm, zminit veci jako hangouts a duo a nezminit ten nejvetsi a nejpouzivanejsi je celkem ostuda.
developer
Kdyby tak whatsapp nahradil fb messenger je to lepší appka a člověk by měl o messenger míň, když je jich dneska tolik.
Chuan Perverez
Tak to je věc která mi absolutně nechybí jelikož je díky FUP prakticky nepoužitelná. Nehledě na to že i kvalita samotného hovoru bez videa byla dost tragická a to WiFi psalo 20 MBit. Při datech o ničem. To si radši zavolám normálně abych se alespoň slyšel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze