WhatsApp brzy zařízne podporu aplikace pro iOS 8 a Android 2.3.7

2
WhatsApp brzy zařízne podporu aplikace pro iOS 8 a Android 2.3.7
  • K ukončení podpory pro tyto operační systémy dojde 1. února 2020
  • Uživatelé si mohou vyexportovat historii chatu jako e-mailovou přílohu

Příliš dlouho si neužijí populární chatovací aplikace WhatsApp uživatelé Apple a Android zařízení se staršími verzemi operačního systému. Ti, kteří stále používají iOS 8, respektive Android 2.3.7 (nebo starší), se mohou rozloučit s podporou aplikace počínaje prvním únorem 2020.

U následujících operačních systémů uživatelé nebudou moci vytvářet nové účty či ověřovat účty stávající. WhatsApp budou moci používat na operačním systému Android 2.3.7 (nebo starším) a iOS 8 (nebo starším) až do 1. února 2020, “ uvádí se v sekci FAQ na stránkách aplikace.

Na oficiálních stránkách se dále dozvíme, že uživatelé WhatsAppu na zařízeních s iOS 9, Androidem 4.0.3 a KaiOS 2.5.1 včetně JioPhonu a JioPhonu 2 (nebo novějšími verzemi zmíněných operačních systémů) mohou zůstat v klidu.

Ve vyjádření se také uvádí, že neexistuje žádná možnost, jak přesunout historii chatu napříč platformami. Uživatelé však mohou historii vyexportovat jako e-mailovou přílohu. Ukončení podpory pro starší verze iOS či Androidu pravděpodobně neovlivní mnoho uživatelů, pokud se však mezi ně náhodou řadíte, měli byste si raději historii chatů zazálohovat dřív, než bude pozdě.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
lepi
Jen bych rád upozornil, že je to Android 2.3.7, nikoliv 2.37.
W10M
Pro Windows 10 Mobile bude ukončena podpora WhatsApp dne 14. 1. 2020.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze