Wearables Samsung Gear nově spárujete také se systémem iOS

5

Máte iPhone, vyhovuje vám prostředí iOS, ale přesto vás zaujalo spíše wearables od Samsungu? Nyní máte možnost si zařízení řady Gear spárovat i s produkty od Applu.

Samsung Gear S2 a Gear Fit

Uživatelé produktů Apple si mohou z App Store stáhnout na svá zařízení využívající iOS aplikaci Samsung Gear S pro produkty Gear S2, S3 a aplikaci Samsung Gear Fit pro hodinky Gear Fit2. Aplikace vás následně krok po kroku provede správným nastavením spárování. Abyste aplikaci mohli využívat, musíte využívat služeb iPhonu 5 a novějších kousků. Současně je nutné mít nainstalované prostředí iOS 9 či novější.

TIP! Recenze Samsung Gear Fit2 – Fitness náramek pro sportovce

„Neustále hledáme způsoby, jak zlepšit naši nabídku. Nasloucháme našim zákazníkům a plníme to, po čem touží – jako například možnost spárovat naše špičkové technologie nositelné elektroniky s platformou iOS," říká Younghee Lee, výkonný viceprezident globálního marketingu divize mobilní komunikace společnosti Samsung Electronics. „Díky propojení Androidu a iOS nabízíme zákazníkům další varianty využití našich produktů."

Stáhnout Samsung Gear S

App Store (zdarma)

Stáhnout Samsung Gear Fit

App Store (zdarma)

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
ANO
Jinymi slovy ty kramy s denni vydrzi nikdo nechce, tak se snazi par udat applistum, kteri maji jen jedny, zato hodne hrozne "hodinky", co nevydrzi ani den....
Zajimalo by me, jestli budou umet ty hodinky novy standard pro IoT - OCF, jehoz soucasti je i samsung.
Erik
Mohli by ste urobiť recenziu ako fungujú z IPhonem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze