Vyzkoušeli jsme nový ZenBook 13 od ASUSu: krásně zpracovaný a skvěle hrající

aktualizováno o video
Vyzkoušeli jsme nový ZenBook 13 od ASUSu: krásně zpracovaný a skvěle hrající
  • ZenBook 13 nás zaujal velmi kvalitním zpracováním či lehkým tělem
  • Potěší i pohodlný touchpad nebo kvalitní reproduktory

Doplněno o video

ASUS si pro letošní lasvegaský veletrh CES 2018 připravil zbrusu nový ZenBook 13, který jsme vám již představili. Novinku jsme si však krátce mohli také vyzkoušet a udělala na nás velmi dobrý dojem.

ASUS ZenBook 13 (UX331UAL) – CES 2018

Nový ZenBook 13 působí neskutečně lehkým dojmem, po uchopení jsme nabyli dojmu, že v něm snad chybí klasická baterie. Tak lehká novinka je, což dosvědčuje hmotnost pod jedním kilogramem. Přesto můžete počítat s velmi bytelnou konstrukcí. Notebook lze zvednout uchopením za spodní roh, aniž by docházelo ke kroucení konstrukce či snad vyluzováním nelibých zvuků z útrob zařízení.

Po vzhledové stránce je novinka spíše velmi konzervativní. Povšimnout si můžete, že ASUS zcela vynechal své tradiční Zen kruhy, které se běžně vyskytují i na levných modelech. Zde musíte vzít za vděk jednolitou a mírně lesklou plochou.

Při krátkém používání nás potěšila nejen klávesnice s jistým stiskem, ale i velký a pohodlný touchpad. Opomenout jsme nemohli ani dvojici reproduktorů, která se chlubí logem Harman Kardon. To na těle zařízení není jen pro parádu a zvuk vycházející z reproduktorů lze označit jako opravdu velmi kvalitní.

ASUS ZenBook 13 (UX331UAL)

Rozměry310 × 216 × 13,9 mm, 985 g
Displej?, 13,3" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát
ProcesorIntel Core i7 77000HQ, 2×3,5 GHz
PaměťRAM: 16 GB, úložiště: 1 000 GB
Akumulátor40 mAh
Diskuze ke článku
Radim
Podle tabulky má tento notebook baterii 40mAh, což je nejspíš chybný údaj
Xwert Is
Xwert Is
Neviem ale keď hodím všetky klasické notebooky a ultrabooky (od Asus, Acer,Lenovo atď..) do jedného vreca a porovnám ich s produktami Apple vypadajú ako lacné hračky.
Neviem prečo v týchto firmách nezamakajú aj na dizajne. A to nie som fanúšik ani zákazník Apple ale proste tie notebooky a ultrabooky od nich majú pekný dizajn.
Čo sa mi napríklad páči a to urobili asi svoj prvý notebook vôbec od Huawei Matebook X. Urobia ultrabook a vypadá lepšie ako 95% ultrabookov od veľkých hráčov v PC biznise...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze