Výřez na kraji horní hrany? Nabídne jej ASUS ZenFone 6

6
Výřez na kraji horní hrany? Nabídne jej ASUS ZenFone 6
  • ASUS bude experimentovat s umístěním výřezu v displeji
  • Naznačuje to únik ZenFonu 6

ASUS již pilně pracuje na další generaci svých smartphonů ZenFone. V příštím roce bychom se měli dočkat představení řady ZenFone 6 a nyní došlo k úniku prototypů, což dosvědčuje nepříliš důkladné zpracování. Prvotní obrázek o možném vzhledu si však rozhodně udělat můžeme.

Možná podoba ASUSu ZenFone 6

Co vás asi na první pohled nejvíce zarazí, je umístění výřezu. Ten stále bude v horní části, ale nikoliv přímo ve středu, ale posunut k pravému okraji displeji. Výřezu bude navíc velmi malinký a zřejmě bude obsahovat pouze čelní fotoaparát. Posunutí však vypadá minimálně zvláštně a telefon působí nesymetricky. Opět navíc platí, že pod displejem menší brada zůstala a výřez by zde nutně nemusel být.

Podrobnější informace o novinách v tuto chvíli nejsou k dispozici. Do jejich představení zbývá ještě poměrně dost času. V současnosti se počítá, že premiéra proběhne nejdříve na barcelonském veletrhu MWC 2019.

Diskuze ke článku
Pepa Pepa
Pepa Pepa
Osobně s asymetricky uloženým výřezem tohoto typu problém nemám:-)
Artur_GT
Tak to je hnus. Mají to udělat jako ostatní. Letos notch, příští rok kulatý výřez. Bude to mít LG, Samsung, Nokia i Huawei, tak proč jde na to Asus jinak? Jde vidět, že je neživí mobilní busines, tak ani já nebudu brat jejich produkty seriozně. Nelíbí.
Miroslav Pelej
Miroslav Pelej
Výřez mě nezajímá, záleží co bude uvnitř
Carda
Je to stejně směšný jako ty nudloudní displeje

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze