Nejde vám DSL? T-Mobile vám dá zdarma neomezený mobilní internet

2
Nejde vám DSL? T-Mobile vám dá zdarma neomezený mobilní internet
Fotografie: T-Mobile
  • T-Mobile jako první a jediný operátor v Česku nabízí zákazníkům mobilní internet po dobu nedostupného pevného připojení přes DSL
  • Neomezený mobilní internet dostanou zákazníci na 12 hodin v balíčku Volná data

T-Mobile nenechá zákazníky ve štychu ani při odstávkách pevného internetu,“ to se lze dočíst na jeho stránkách. V tiskové zprávě se totiž právě pochlubil tím, že jako první a jediný operátor v Česku poskytne svým zákazníkům při výpadku pevného připojení přes DSL, ať už plánovaného nebo neplánovaného, zdarma náhradu v podobě neomezeného internetu v mobilu.

Dále uvádí, že nejčastějším důvodem nedostupného pevného internetu je modernizace datových sítí a instalace nových DSLAMů. Operátor doplňuje, že během odstávek proto bude informovat zákazníky nejen o nedostupných službách, ale i o možnosti pořídit si neomezená mobilní data v podobě balíčku Volná data a využít svůj chytrý telefon jako Wi-Fi hotspot.

Jak vyplynulo z našich průzkumů, zákazníci kladou nejen důraz na rychlost opravy poruchy, ale uvítali by také kompenzaci nedostupných služeb a aktuální informace o stavu řešení jejich problému,“ říká Jan Resler, expert řízení zákaznické spokojenosti T-Mobile, a doplňuje: „Téměř 90 procentům zákazníků by se jako kompenzace líbila náhrada v podobě neomezených mobilních dat.

Data z něj mají přednost v čerpání před daty z běžného tarifu či jinými balíčky.

Balíček je možné aktivovat v době nedostupných DSL služeb na 12 hodin a data z něj mají přednost v čerpání před daty z běžného tarifu či jinými balíčky. Pokud doba výpadku přesáhne 12 hodin, doplňuje T-Mobile, že zákazník si může aktivovat balíček znovu.

Diskuze ke článku
Petr
Marketingové kecy, řeknou A ale už ne B a mají v tom bordel. Když byl tady plánovaný výpadek, tak mi poslali SMS, že si mohu data aktivovat. To ale nešlo a na infolince mi řekli, že to na mém čísle nejde (úplně jsme se nedobrali proč, ale na 90% proto, že mám jejich ofic. virtuála a ne přímo T-M). Prostě vůbec nepočítají s tím, že zákazník DSL služby od T-M nemusí mít mobilní paušál od T-M. Naštvalo mě to hlavně proto, že jsem si naplánoval na základě jejich infa práci a pak to nešlo. Kdyby mi žádnou SMS neposlali, zařídil jsem se jinak a nemusel jsem ztratit hromadu času. Navíc mám pocit, že O2 dává tyto data při plánovaných odstávkách taky.
pyzducha
cool, ja s mobilem v hokne a doma co...decka a stari bez netu i tak. to je tak nadherny bonus az je uplne napicu :o) probuh at radeji nedelaj nic nez takove zmetko akce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze