Vyhrajte špičková sluchátka Sennheiser Momentum Wireless 3 v naší nové soutěži!

Vyhrajte špičková sluchátka Sennheiser Momentum Wireless 3 v naší nové soutěži!
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Ve třetí soutěži u příležitosti výročí našeho webu hrajeme o sluchátka Sennheiser
  • Výherce získá špičková sluchátka s podporou aktivního ANC
  • Soutěž bude trvat 8 dnů a následně vám představíme soutěž novou

8 dnů uteklo jako voda a máme tu v pořadí již třetí soutěž, dnes o produkt značky Sennheiser, konkrétně špičková sluchátka Momentum 3 Wireless. Sennheiser Momentum Wireless 3 jsou etalonem mezi bezdrátovými sluchátky, a to především pro své zvukové schopnosti a špičkové zpracování. Jejich měniče s velkou rezervou překonávají možnosti lidského sluchu a materiály dávají jistotu komfortu a dlouhé životnosti za všech okolností.

Vyhrajte špičková sluchátka Sennheiser Momentum 3 Wireless – soutěž

Nechybí luxusní kožené náušníky, působivý hlavový most z otryskané oceli, ani komfortní polstrování v oblasti temene. Aktivní potlačení okolních hluků, moderní kodeky a vysoká výdrž na baterie jsou samozřejmostí. Čím ale v oblasti funkční výbavy potěší, to je funkce Multiconnect umožňující připojit zároveň více zařízení a integrace služby Tile, díky které sluchátka vždy snadno najdete.

Nebudeme vás mučit náročnými otázkami, ale přesto, chceme si ověřit, že mobilenet.cz sledujete, a proto bude jedna otázka z historie mobilenet.cz, druhá bude navázána přímo na daný produkt, o který soutěžíme.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky, doplnit své kontaktní údaje a pak už jen čekat. Soutěž bude trvat 8 dnů, od od 9. 3. 20:00 hod. do 16. 3. 2021 19:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme. Abyste nepřišli o žádnou novinku ve spojení s naším soutěžním maratonem, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, primárně Instagram, kde si nás přidejte. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Odpovědi na otázky, které se váží k historii serveru mobilenet.cz, hledejte v článcích, které jsme pro vás připravili v uplynulých týdnech. Pokud si je chcete zobrazit v kompletní podobě, využijete banner na konci stránky, kde je naleznete všechny pohromadě.

Soutěžní formulář


Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!